Volim te prijatelju, to sam bio jednom pričao da smaraš sa tim nekim svojim fazonom izijevovskim, ko što mi ide i Radjard nekad na kurac ali ipak vas sve u svemu volim obojicu
Da, dobra je Gruzija, sviđa mi se što su skroz beli a žive tamo sa tim ološem, Jermeni su već malo maslinasti. Imaju do jaja istoriju i imaju muda onako, tvrdi su, jbg, okolnosti sve.
Jebemumater protiv Velike Britanije igraju, ja moram da ga ostavim, ako tu ne opere, pa ja ne znam... Ali me jebe sad što mu treba, koliko, oko 18 poena samo da bi zadržao cenu? Ne znam šta da radim, ako nađem neku dobru kombinaciju bez njega, izbaciću ga, ali možda se nađe i neko preči ko zaslužuje nogu u tur
па треба му истина ту негде око 18 ал' баш зато се и питам, данас ван росом испрштао британце прелагано, а овај слепац ћелави 30 минута игра па ако не начука и он ја не знам...
још британци играју прелуду кошарку само удри удри удри па натрпаће их турци ваљда довољно да се и гулер омрси мало.
не знам, баш сам у дилеми ту, шта те и питам к'о да ико ту може да помогне, хах.
едит: не може још, пс, ја нисам ни видео да л' је могло раније, ваљда ће ускоро пустити
па ја капирам до 1 негде да би требало.
@izijem flips
Volim te prijatelju, to sam bio jednom pričao da smaraš sa tim nekim svojim fazonom izijevovskim, ko što mi ide i Radjard nekad na kurac ali ipak vas sve u svemu volim obojicu
Da, dobra je Gruzija, sviđa mi se što su skroz beli a žive tamo sa tim ološem, Jermeni su već malo maslinasti. Imaju do jaja istoriju i imaju muda onako, tvrdi su, jbg, okolnosti sve.
Pričaju ljudi koji su bili tamo da podsećaju na Srbiju
НЕКИ ЧЕХ - овако сам jуче, кад сам набраjao своje играче овде, назвао великог спортисту и господина Воjчеха Хрубана.
Jesu pustili?
Coa pvt
хаха како уђем на мвп-јев форум тамо блеје стец и лечки, чекају откључавање, а оно нема па нема мајку му јебем
Ja ne znam sta cekaju vise koje picke materine nerviraju me sada a sutra nema sanse da drkam nista
opa evo pomaka izračunali su sve i sad samo još da se otključa stay tuned
au što je stevan propooooooo
edit: a pseto bolji od dukke hahahh
edit: marko ima deveti rezultat u celom fantaziju za ovo prvo kolo.
Samo me interesuje da l je Radjard ozbiljno pravio tim ili je samo nalupavao imena, ako je ovo drugo, odoh da se ubijem :)
I svaka čast Marku, deveti je ukupno, bogami može da se bori za nepostojeće nagrade
Brt ni najvevi pesimista ne bi ocekivao 6 igraca u max padu plus obe izmene takodje u jelte max padu :(
Tajs za jedan max pad, 6,6 je imao a 75 kosta hahaha drzavo
лечки шта цениш ти, ваља ли остављати гулера за сутра и изризиковати мало?
Sta bi, moglo da se transferuje pa sad ne moze opet?
Koja budala je predlozila vasu micica kao dobru izmenu kazite mi??
мислим да сам ја аххахахах
брт арминг има више поена од тебе не знам шта да ти кажем
Jebemumater protiv Velike Britanije igraju, ja moram da ga ostavim, ako tu ne opere, pa ja ne znam... Ali me jebe sad što mu treba, koliko, oko 18 poena samo da bi zadržao cenu? Ne znam šta da radim, ako nađem neku dobru kombinaciju bez njega, izbaciću ga, ali možda se nađe i neko preči ko zaslužuje nogu u tur
Hrvati protiv Rumunije pa Crne Gore, jebaću ti majku, Šariću, ako opet maksimalno padneš
Nisi ti, neko je predlozio pa si ti podrzao. A onda ga izbacio KAKVI STE VI TO LJUDI??
Jel mozete vi da kupujete/prodajete, ja sad opet ne mogu ne znam zasto
Arminga usrao antetokumpo, mislio je da je to onaj drugi sig(sig) xd
па треба му истина ту негде око 18 ал' баш зато се и питам, данас ван росом испрштао британце прелагано, а овај слепац ћелави 30 минута игра па ако не начука и он ја не знам...
још британци играју прелуду кошарку само удри удри удри па натрпаће их турци ваљда довољно да се и гулер омрси мало.
не знам, баш сам у дилеми ту, шта те и питам к'о да ико ту може да помогне, хах.
едит: не може још, пс, ја нисам ни видео да л' је могло раније, ваљда ће ускоро пустити
DA LI SU VAM OTVORENI TRANSFERI USTA VAS JEBEM