opaaa 137,4, treći kod nas, solidno sa obzirom da sam pijan ko guzica sastavljao ekipu i da pola likova ne znam ni ko su ljudi i da sam za lažnog antea mislio da je pravi pa se čudio ceni. Očekivao sam nekih četrestak bodova ukupno.
Uneti su rezultati nakon odigranog prvog kola MVP Menadzera - EP 2017!
Malo je potrajalo kao uvek kad radimo prvi put, plus se sjebala tabela, kao i odredjeni problemi kod par menadzera, koji su se na vreme javili. Sad bi trebalo da je sve ok. Proverite pa ide otkljucavanje.
ево сад ће ваљда, капирам (из овог поста) да ће сутра увече већ бити брже доста
Ajde bre terajte se u picku materinu vise i vi i vas fantazi i vas forum na kojem ne smem ovo da napisem jet cete me banovati i meduhoviti ste i cene vas jebale gasola nisam kupio
Ne radi, Ps, opet, naravno.
Ma znam, Coa, moraću verovatno da rizikujem s njim.
Jesam loš a
Previše me ovo pogađa sve
Nisi hahahahahahah nubino glupava hahahaha makar sam od tebe bolji
:*
Pa meni bilo pusteno, zato pitam
opaaa 137,4, treći kod nas, solidno sa obzirom da sam pijan ko guzica sastavljao ekipu i da pola likova ne znam ni ko su ljudi i da sam za lažnog antea mislio da je pravi pa se čudio ceni. Očekivao sam nekih četrestak bodova ukupno.
Bolji sam od sve tri ekipe moskitosa.
аха ти си кк младе ја баш кренуо да листам тему да видим ко је оно писао да се прејебао с именом па испало "младе"
добро брт јебаће те три миткета сутра само без бриге
Malo je potrajalo kao uvek kad radimo prvi put, plus se sjebala tabela, kao i odredjeni problemi kod par menadzera, koji su se na vreme javili. Sad bi trebalo da je sve ok. Proverite pa ide otkljucavanje.
ево сад ће ваљда, капирам (из овог поста) да ће сутра увече већ бити брже доста
Kaži im da banuju Mitketa zato što koristi tri ista tima
па могао би ту дукка да интервенише и избаци неваљалца напоље!
Samo Bendzius iz Litvanije 0 svi ostali dvocifreni, brat Tuuka Kotti stvarno 15 mislio drka me Armin, pretpostavljo sam da nije ni ulazio u igru lik.
Sad Marko 10. haha dok ustane sutra ima da ispadne iz prvih 20
Aha sad sam video, izjebalo me brat Damir Vojvoda i poljak onaj Waschdasfsgsanky
uh posrao me drugi dan baš, prvi dan 74 za 5 igrača, drugi dan 36 sa ostalih 5
Samo me interesuje da l je Radjard ozbiljno pravio tim ili je samo nalupavao imena, ako je ovo drugo, odoh da se ubijem :)
neka ovo ostane tajna jer mi značiš brate moj, značiš mi brate xD
još sam utripovao da je ovaj Filippo Baldi Rossi neka mlada nada i da će da plane, inače mi ne bi stajao sad s nulom sramotnom u timu
@gvozden
i ja tebe volim gvozdene
i ja
Ajde bre terajte se u picku materinu vise i vi i vas fantazi i vas forum na kojem ne smem ovo da napisem jet cete me banovati i meduhoviti ste i cene vas jebale gasola nisam kupio