Fantazi EP 2017

1. imam izuzetnu ponudu ljudi sa kojima mogu da zamenim agravanisa u okviru svog budžeta. Jedna od većih vedeta je Filipo Baldi Rosi

2. hahaha gvoz

bobanu je nekako ostala glava na ramenima još ovo kolo..
    al prebice ga mozgov jbg

3. Ostala i kod mene glava Bobanu na ramenima, posle dugo većanja sam ipak odlučio da imam primarnijih rupa od njega. Ali mislim da će vrlo brzo doći i on na red. Da ne može specijalno bolje. Bobi je kurac od igrača, izdebilisao sam.

4. боби тек сад неће моћи ништа поред мозгова

5. ја нзм шта да радим, мислим да ћу само бендера да вадим

6. жилет уместо бендера, осман уместо датомеа

7. Колико сам испромашивао, јебем ти Шарића и Порзингиса и све. Не знам да ли да убацујем Адетокумба, колике су шансе да понови сличан меч?

8. Siguran sam da niko nema 6 igraca u max padu

I sto je najgrdje sad ne ubacim dva sa sigurnim rastom.jer eto nego rizikujem i ubacim jednog koji ce "trebalo bi" da ima rast

Al sam opet nekako zadovoljan, verujem ja u svoj tim

9. Ja sam od 3 igraca koji kostaju zajedno preko 250 imao -10. O cemu pricamo mi?

10. Pricamo o hrvatima ok, sad sam pored bojana ubacio i sarica, pa igram sa petoricom iz bivse jugoslavije. U to ne racunam izmenu pavlicevica, koji je imao jebenih 10 poena, jebem li ti guleru majku picku ja

11. O tome da sam od cetvrorice koji kostaju 350 imao 0. Kidamo se

12. 115 без Бобија потурице Диксона.

13. Gledaj to sa pozitivne strane, Laki, mogao si da imaš Gulera koji je ušao u minus.

Na kraju sam promenio dvojicu najjeftinijih igrača, da dam glavnima još jednu šansu, a da bar od ove dvojice novih dobijem siguran rast. Tih 7-8 kredita od njih će mnogo da mi znače haha.

14. Mada sam hteo nekog Poljaka da ubacim, igraju sledeće dve protiv Islanda i Finske, ali teško mi je da ukombinujem nešto što ima smisla osim ako ne izbacim krilne centre, a njih baš i ne bih da diram.

15. Čuj "nekog poljaka", a ono verovatno ponitka koji će da načuka 25+

Ja se češem da li ovog olasenija uzeti, britanskog centra, ako ponovi bilo šta slično protiv turaka taj ojeba s cenom u naredna 4 kola

Edit: Neću, ko mu jebe mater, ionako ne mogu ništa s telefona da uradim

16. Избацио сам Ивановића и Мурића, јер су отишли у минус, мада већ видим како један од њих данас има 10-ак. И убацио Манцариса и Адетокумба да бих имао 30 кредита за следеће коло, да купим неког скупљег, ако буде изводљиво. Очекујем да обојица буду много гори данас.

Цимање без потребе, нема спаса после оваквог старта.

17. Ma lomio sam se i oko Kuliga, Vaščinskog i Karnovskog, al ajde da ne raskantam tim baš odmah.

18. Koliko se ja lomim da ne izdrkam ono sto sam sinoc odradio ili da makar ne pokusam NESTO BOLJE ajde pocinji vise haha

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.