Fantazi EP 2017

1. Oladi bre malo, Tima, stići će me Armin

2. pogodi ko još ima timu u timu
    (malen skechic) xd

3. Pa de zeuv ti ima četiri faula i ništa kao konj ne zna majmune ubaci tumbu dok si još na prihvatljivom zaostatku debilu

Edit: Nema od tumbe kurca, jbg, očekivan zajeb

Bolje nego blumsa da sam ostavio svakako

4. vojvoda ušao i odmah počeo da pleše

5. Zagovnase belgijanci

6. Al ih urocih na brzinu u 10 sekundi sjebase stvar

7. Aj bre tima odjebi idiote

8. ali koliko su dubljević i vučević precenjeni igrači oduvek bili pa to je za priču
    pa zajedno nisu ni pola gasola

9. Da l upoređuješ Dubljevića i Vučevića sa Gasolom haha

10. zamisli trener si Orlanda i gledaš Vučevića kako se muči protiv madjara, a on ti je fazon jedan od važnijih igrača

11. A Tumba je izgleda jedan od onih igrača koji startuju i više ne ulaze do kraja haha ta fora mi je skroz nejasna, a i u NBA to neki timovi rade

12. живели жиле

13. pa ako im pogledaš cene u fantaziju, lupam sad ali tipa dubljević + vucevic = 128+140
    gasol 160

a kažem da im uzmeš skilove i sabereš ne bi vredelo ni pola gasolovih skilova
    ja bih dao dubljeviću cenu jedno 83 a vucevicu 91 i to je to, večito ih precenjuju iz nekog razloga

14. Sta uradi porzingis au kakvo kucanje

15. A računaju da i u timovima kao što je Crna Gora neko mora da skuplja poene, nakantaće njih dvojica nekog do kraja, mada ako ne mogu Mađare, ne znam koga će.
    A skilovi Gasola, ono, čovek ima sve moguće poteze pod košem, šut sa poludistance, asistira, skače, blokira, i onda kaže - Hmmm ajde ove sezone ću da pucam trojke malo više i onda u NBA ligi puca trojke preko 50% pa koliko dobar možeš da budeš.

Kakva je zver ovaj Porzingis

16. IDEMO BRE ARMIN
    TIMA TIMA ALE ALE

17. Pa da se računaju faulovi nad igračima, bio bi Porzingis, ovako je Tima :)

18. Јебем ти фантази, чекам синоћ да се откључа коло да измјеним играче, и заспим. Пробудио се јутрос око 7 и до пола 12 био у подруму, сређивање велико било, улетим у кућу онако сав гарав од прашине и за комп велим нема курца да ћу успјети измјене да направим. Кад оно за 5 минута обавио све. Ни једном ме није избацило. Ево сад сам доручковао па ћу да провјерим како ми напредује екипа.

19. Pa BO je evo neka ga ubaci sad da malo vidi parketa pička mu materina

A tima... Nemam reči.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.