Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Opteretiše faulovima unutrašnju liniju belgije, možda i ima nade za tumbu mrtvog
A i takav mrtav deluje kao najbolji defanzivac od ovih visokih belgijanaca, moraće više da igra danas
ajmo bre tima, skoci vise dodaj bolje zakucaj
edit: to bre
Samo da se drze belgijanci da ne zalivadi porzingis na klupu. Mada se stariji bertrans nije ni skinuo(lol coa jesi ga razmatrao za ovo kolo?) jedino da mladji igra sam sa timom i blumsom
Edit: tima kidalica
Edit2: haha tima ima indeks ko porzingis
Nema kurca od tumbe, ovaj slepac prima i prima i neće da promeni petorku i ubaci ga
Ps, pa imao sam ga na širem spisku pa odustao brzo srećom, ovog evropskog bertansa sam hteo ali bio mi je skup jbg
A zamisli palsona da smo ubacili za 100+ kredita a on -7 hahah
Pa znam zato sam te i pitao a znas da su mi i palson i bertrans bili u izboru za ubacivanje, pa kukao bih danas vise nego juce haha sad pizdim samo sto jebeni tima ima isti indeks ko porzingis xd
Kakav je ponitka, prestao sam da ih pratim da gledam estoniju?
Evo gledam sad, solidan je sa trenutno 12 i max rastom. A hlinason ima 3 opaaaa idemo maleni
Palson -8 hahahahaha
Ne forsira, negde na 12-13 čini mi se, ne igra sad, al' kapiram da će izaći na nekih 17-18 lako
ponitka 13 indeks trenutno po fibinom
dobro reče armin, ide tima na 30 danas xd
Vrlo lako može da se desi da Ponitka više ne uđe jer su se baš odvojili Poljaci a igraju i sutra.
ovo što kaže lečki
Palson i stefanson, dva najbolja igrača islanda ukupno -16 hahahaah
Edit: Pa može, lečki xd
Tronozac, oduzimaju se faulovi od fibinog racunanja
Jel prenosi neko crnu goru?
ma znam to, al ima i ono da dobija valjda 10% ako njegov tim pobedi, pa dođe opet tako negde na 13 u njegovom slučaju
Pa mozda ne pobijede xd
Crnu Goru niko živ ne prenosi. 2 poena Mađari dali za pet ipo minuta, s kim su se Hrvati juče mučili voimje oca
Eee al tek sad je usao vojvoda xd
Bila bi fora da crna gora ima nekog serdara haha
Ubi timma nesrecnu belgiju
Haha pa i dobro bi im došao jedan Serdar pošto nemaju rešenje za moćnog Vojvodu.
12-9 evo sad će kraj prve ju ju ju