Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Kladionica se nekad na ovom sajtu igrala a ne zvona i praporci
Jebem li vam liko vaše
A vidi pustovija bolesnog 20+ već, i još bih se rešio tumbe i imao gulera koji će sad sto posto da pokida ma 'ajde u kurac s ovim odlukama bednim
пустахија
закла ме дончић ко лептира
Šta radi Jako Blažič
dončić, moldovanu slabo zasad, znači ništa ni od njih, još ako ovaj guler ne uradi ništa onda stvarno..
celo kolo se svelo na timu i pustovija koji su odigrali perfektno, ovo ostalo očaj (osim bobana koji je isto bio solidan)
mislim da mi pored ove trojice, ovi ostali doneti maksimalno 20 bodova
I izbacio sam Mahmutoglua da bih ubacio Ponitku i sad će da ima više poena, a duplo mu manja cena ma samo udri sa izmenama
Dončić ništa, Šreder ništa, Vojtman ništa, Hekman bukvalno ništa kakvo kolo
јебени осман не може ништа погоди сад
дај боже да будем у 50
Koji je andrak Dončiću sa ovim ispucavanjem na prvenstvu? I to protiv Poljske i Finske, defanzivnih velesila
А ја убацио Гудуру са клупе, а повукао Махмутоглуа. Па има ли те срећо?
ајде турци
130 ово коло беда
Jaoj markanene mili moj
Ajmo okerafore i ulanovase rokajte sad sad su u blatu
130 je ekstra za ovakvo kolo
Kako sam progovorio tako su poceli da jedu govana
To je vrh ja se nadam stotku da doguram. Mada nisam racunao moze i 50 da bude
Ко је оно имао Мекела?
Махмутоглу утакмица каријере. Валанчијунаса не треба држати. Много кредита, а не добија поене на изнуђеним фауловима, плус не дијели асистенције, зна и да промаши које бацање и онда то буде просјечних 11 поена...