Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
ja sam uzeo gasola na kraju, al sve mislim da će ga odmarati kakve sam kurate sreće
Ma niko nije kurate srece ko ja, taman pomislio evo ga dobro kolo ubo sa izmenom sad markanen pokida gasol odmori i zamenim ih posle kad eto ti kurac markanen ce da ladi jaja a gasol ima 50 da nabije sa onim nesrecnicima bice 120:40
Ma on ako odmori onda mu ostaje ista cena, a pomislio sam i ja da bi moglo da se desi to, star je jbg iako je klasa i nije ovo naivan ritam, 3 tekme u 3-4 dana... Videćemo, mada sam se sjebao jbg ako bude igrao nakrcaće 40+ protiv slepaca rumunskih
Markanen ti ne igra, najnovija informacija
Eto ko je kurate srece...
Sprdam se, ne zna se još xd
Al sta je sa indeksima ukrajinaca au
Pusi kurac majmuncino haha
Gruzija ga izduvala moglo bi se reci
hahah da l je realan brat pustovij, pocetna cena 65, a lik mi je dosad doneo fazon 60+ poena
Dragić u minusu posle 25 minuta gospode bože
Papajanis počeo da šije čim ga je ps izbacio hahah
Ja sad prvi put čujem za tog lika.
Dopuna: Pustovija.
Aj sto sad sije dvocifren indeks nego sto ante ne ulazi jer on sije jebe me imao ga u timu ili ne. Debil je imao indeks 0 u prvom kolu a u drugom je imao indeks 0, ante je imao 16 i 14 ili kako vec i eto sad papajanis 15 a ante -2 pa dobro kako moze to zasto mi kidaju zivce
Mislim da je marko izvadio doncica xd
Ubacio sam za ovo kolo Adetokumba, ajde uradi nešto. Melija sam izbacio, nisam mogao da verujem da je lik bio u minusu... I izbacio sam Vestermana, ubacio Ertela, konačno dobra izmena.
I ja sam ubacio antea stec. Umesto papajanisa hahaha
Evo ga ante ajde ante skoci ante ante daj gol
Hahahahahaha izvadio ga posle minut hahahahha pa.mene neko sprda sto posto
Izašao već hahahah
+1 Антиша и код мене.
Ваљда васкрсне мало Принтезис учмали.
Imam ga minus, odlično xd
Pa 8.5 dali, budale