Fantazi EP 2017

1. Brt nisam se ni nadao da da 20 poena samo jedan kos i jedan skok da predje u plus imbecil eto to bi bilo dovoljno. Tj nije on debil nego trener a i papajanisu jebem majku isto

2. Zato su mi rendolfu smanjili granicu na 10.5 jebem im mater, on 2 na poluvremenu i sad 6, kako će lepo izaći na 11 jer sam video u listi da je 11.5

3. Razmišljao sam Pustovija umesto Šermadinija ljubaznog, na kraju odustao i uradio samo jednu izmenu. Na kraju sam tu u blagom minusu, al posle prvog poluvremena delovalo da sam baš dobro postupio

Inače imam I Šengeliju. Njega baš jebe što ne računaju iznuđene faulove, danas je 6-7 faulova primio

4. То је то, сад на сваког играча који иоле ваља поставиш двојицу шибаџија да га туку ко вола у купусу и ето егал утакмице. Ријетко која екипа да има два или више екстра играча, тако да кад истучеш главног, остатак тима игра као слина.

5. Je l' dostigao šengelija dovoljno da mu raste cena danas?

6. Ma jok, 134 mu je cena, imao 14 indeksa. Ja ga uzeo posle prvog kad je koštao 132, računao na maks rast pošto mu trebalo 8 a on debil imao 6 I ostane na istom. On me izjebo svaki put kad sam ga uzeo na fantaziju

7. Sengelija se povadio, imao je 1 na poluvremenu

A grci dabogda izgubili kad me jebu ko da smo rod

8. E nek ih je jebo dragic, govna ciganska

9. Pojeba i mene, a premišljao sam se da li njega ili šarića da teram...
    A pišem melija - računajući da je juče bio loš i da danas ima još jebenije igrače protiv sebe i on evo probi u prvoj četvrtini... Trebalo je ranije da kažeš da si ga izbacio iz tima, stec xd

10. заклаше ме блажић и кумпо ко лептира... а и појео сам говно са дончићем

11. Jebeni printezis 100 suteva promasio, mislio sam bice u debelom minusu, a ono jos i nije los indeks kako je nesolidno izgledao na terenu.

12. јебо матер скоро сам био први и сад ће ова два дегенерика да ме избаце из 50

13. Gleda li iko neki strim italije i litvanije, zašto nema melija u celoj trećoj četvrtini? Mislim ne bunim se ja, samo pitam.

14. Da se nije povredio ili zakrvio s trenerom nešto falabogu? xd

15. Evo sad me i ulanovas jebe

16. I dalje nema melija, pa da li ću to da preživim minus na njega a imao je 8 poena u 6. minutu utakmice na granici od 9.5

Samo da se arming ne pojavi sad

17. Nisam video da se povredio, ne znam što ne ulazi

18. Vucevic i rajs upitni za mec.

Zna li se sta za markanena ako jos on ne bude igrao samo da uzmem konopac da se obesim

19. Možda su se stvarno nešto popičkarali u svlačionici na poluvremenu

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.