Sta bre glumi ovaj valancijunas nekog pristojnog igraca sa samo 4 pokusaja iz igre bre umesto da dodje ko raduljica na ta svecka i evropska prvenstva i nazakucava im se majke svima. Prodacu ga, nervira me.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
U protokolu je markanen, evo ti na sk2, izgleda da će igrati
Edit: Ulanovas -3, da l' bar jedno kolo da prođem bez nekoga u minusu jebemti
Nisam pored tv-a a vidim da nije u startnoj petorci
Sta bre glumi ovaj valancijunas nekog pristojnog igraca sa samo 4 pokusaja iz igre bre umesto da dodje ko raduljica na ta svecka i evropska prvenstva i nazakucava im se majke svima. Prodacu ga, nervira me.
Tojest mozda ga i ne prodam jerbo dok sam piso komentar skocio mu efisnsi sa 13 na 20 :D
Није играо Мели, није ништа озбиљно повређен, али да не ризикују, није га било данас. Прочитах на твитеру.
Pa šta pričaš to igrao je 15 minuta u prvom poluvremenu i ubijao do tad
Pa možda su nakon tih 15 min u prvom poluvremenu skontali da je ipak bolje da ne rizikuju
:D
https://twitter.com/Sportando/status/904384499592687616
E dobro sad ti verujem mitke-batke izgleda da ipak nije igrao, moraću da ga precrtam s tiketa xd
Нисам гледао утакмицу, само сам на твитеру прочитао. Ево сад сам погледао ататистику па видим да је играо 15 мин.
душа ме боли због овог кола
https://twitter.com/Sportando/status/904399898195484674
Pa dobro se pomolio xd
Ponitka mi treba, 5 poena još, i fojtman da odere jevreje kad već valančiunas nije mogao. Pa ne mogu svaki dan da padam po jednu jebemti
auh dobro je, ja sam ga baš izbacio pred ovo kolo (melija), lik me usrao prošlo kolo, imao bih preko 100 da on nije otišao u minus 5
a sa druge strane, ostavio sam dončića što se ispostavilo kao odlična odluka xd
Dajte da pije drugar moj tima jer njemu sada nije lako to nisu suze to je znoj taj covek nikad nije plako
Pa da, fojtman 4 poena već a ponitka puši kurac, naravno, ne sviraju mu faul na ulazu, maši otvorenu trojku, bacanje, ma mršukurac
Makar s fojtmana ostavio u fantaziju, za sad deluje dobro, iako mu je pretio pad cene
Edit: A tu si baksuze, sad mi je jasno zašto padam
To bre batke daj još koš pls pls pls
Ajde majku ti jebem