Fantazi EP 2017

1. Ako ne odobre mogu da vam dam broj jednog od administratora da ga pitate što vas neće

2. Daj šifru za ligu neko

3. Каже да ти је верификовао сад, Армине.

4. jeste evo sastavljam upravo hvala

5. Hahahah jel coa stvarno napisao onaj pederski post? Ja bi vas sve sa njim sad banovao za ono

Mlatoni daj nekog sg jeftinog i nemoj da dajes broj proslo je jedan zvace ga idioti u pola 4 fazon a ja cu ga zvati sutra u 4 popodne da ga zamolim da mi vrati kako je bilo jer sam se zajebao a fantazi mi mnogo znaci sportski pozdrav!

6. Ušao sam. Tim mi se zove mlade. Zove se tako jer sam se zajebo pa slučajno stisno enter pre nego što sam otkucao kk mladeži nina rešića do kraja.

https://www.youtube.com/watch?v=cX0bSyqPybM

7. dajte kod i je l budzet 940 ?

8. Pseto do koliko para sg?

9. otvorio sam, nek mi šibne neko šifru na pvt
    hvala onima koji su se založili xd

edit: poslao je stec

10. Ја идем са два капиталца и можда сам мало пристрасно бирао неке играче, али видећемо, можда се исплати ризик.

11. http://i.imgur.com/a68Q9MR.png

ма пусти армина у курац зар бих оно написао, хахах

имаш пвт већ сат времена мејмуне

12. kolko si otvorio tabova kao da pravis atomsku bombu :D

13. @mlatoni Pa daj od sto manje xd

14. Video coa, imas odg. Jebi ga kad nece da zuti ovo

Poslao uraczaganje

15. дај бре ставили исландском центру оцену 110 ма јесте сад 1000 вреди мршукурац

16. бићу у курцу ако наставим да гледам ове шљ екипе јер након група може да се мења само 5 играча, ја већ сад видим да имам превише ових слепаца који неће бити ни близу проласка

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.