A razmisljam se i da ovog spanca isutiram napolje mrs necu bre da gazim svoje principe zbog nekog fantazija. Hrvate isto nemam nisam se ni razmisljao o njima
U pravu si. A mislim i da nece imati neke minute ne znam ni kako je zavrsio u postavi lol idem tu sa jednim potencijalnim iznenadjenjem osecam da ce ovaj momak biti pun pogodak(citaj: fali mi jebeni jedan kredit da idem sa proverenim igracem haha joj)
Склопих некако. 2 носиоца од 140+, још 2 преко 100, 4 просјечна од 70+ и 2 мачке у џаку. Могу бити бонбе, а могу се упувати тотално. Покушаћу да дирам што мање сутра, ово је стварно болест. Сад па сад оде 2 сата.
ја сам напокон успео да саставим некакав тим са два капиталца (140+), четири пристојна играча, једног који је ту и тамо, и три циганина који ће да ме јебу као вола, делује ми фино сад, још кад бих могао да не погледам ово уопште више, било би таман.
Ja imam samo jednog iz slj repstacija i jednog rusa koje ni tamo ni vamo nek se jebu u dupe
A razmisljam se i da ovog spanca isutiram napolje mrs necu bre da gazim svoje principe zbog nekog fantazija. Hrvate isto nemam nisam se ni razmisljao o njima
а јбг зна се шта се од хрвата и шпанаца узима, нема ту неког избора, по два играча из обе репрезентације за избор и то је.
Sta mislis/te za vestermana, oce omirisati makar malo akcije pored tome i nanda?
ма циглаш обичан знаш из евролиге колико је простора као плеј имао и колики му је просек био а тек овде... у преводу, 'оће курац.
U pravu si. A mislim i da nece imati neke minute ne znam ni kako je zavrsio u postavi lol idem tu sa jednim potencijalnim iznenadjenjem osecam da ce ovaj momak biti pun pogodak(citaj: fali mi jebeni jedan kredit da idem sa proverenim igracem haha joj)
Ko javlja adminima sa MVP neka vidi da puste Dnk_team i Planktona... fala vi... i sibnite sifru na pvt
Coa pvt za minut
Склопих некако. 2 носиоца од 140+, још 2 преко 100, 4 просјечна од 70+ и 2 мачке у џаку. Могу бити бонбе, а могу се упувати тотално. Покушаћу да дирам што мање сутра, ово је стварно болест. Сад па сад оде 2 сата.
Moja dvojica od 40 nisu macke u dzaku nego dva proverena idiota hahaha
au pa nema šanse ubaciti bilo kog gasola, pokušao sam dosta toga
sviđa mi se sg/sf pozicija, mislim da to neću menjati, ovo ostalo moram da mi ne igra jedan idiot od 35 koji neće ulaziti uopšte (nije micić xd)
ја сам напокон успео да саставим некакав тим са два капиталца (140+), четири пристојна играча, једног који је ту и тамо, и три циганина који ће да ме јебу као вола, делује ми фино сад, још кад бих могао да не погледам ово уопште више, било би таман.
jebem im majku kad će da vam radi sajt ako ne u 4 i 15
jeste mogli da napravite takmičenje na nečemu nerspskom jebem vas u usta
MVP.RS
VAŠA PORCIJA KOKOŠKE
fantazi ep 2017 HAHAHAAHAHAHAHHAH
šta je smešno bre, pa nije ti ovo EP 2017 prediktor ;))
napravio sam tim, zove se Stevča Dubai ali mi izbacuje da sam pogrešnu šifru ukucao, Dukka reaguj
lel, sve je u redu, kucao sam loše
Mitketovi moskitosi, gospode