Fantazi EP 2017

1. Ja cu bez gasola i u kurac NE MOZE JEBENO KAKO BRE 160 LJUDI IMATE LI DUSE

2. Voleo bih mlatonijev tim da vidim on sig (sig) zna bar 2 bargain-a

3. jebem ti balbaya kad sam ga stavio minus na granicu 0,5 vidim covek igra po 3min i ne sutira kad ono startovao i dao prvi kos na utakmici :D

4. ma Coa registrovao sam se i sve, dobio aktivacioni mejl odmah (jeste u junk folderu bio), i onda kad sam to odradio piše sačekajte potvrdu administratora pa se onda možete ulogovati

ajd sad ću probati opet, možda i sa nekog drugog mejla ako ovo ne bude htelo

5. Троножац и ја имам исти проблем, вероватно се брдо људи региструје па не могу да се похватају :/

6. a možda je staklo bilo zamagljeno....više

edit: ma ne znam ni šta proveravaju i jedu govna, šta će im dve aktivacije koji kurac

7. их бре саторански 143 па мајку ти јебем баш

има финих играча за невелике паре да се пробере (бар мислим тако, засраћу старт к'о и увек), ал' су све ове добре проценили добро у пичку материну, нисам очекивао да саторански буде изнад 120, и то у вр' главе. а вреди он и 143, него сам се надао да ће бити мање мало.

отворио сам 40 табова мислим не знам 'де сам јебаћу се с овим до 4 сад.

8. Sat ipo proslo,jos nije verifikovao admin dal su realni

9. I na kraju sam uradio ono što najviše mrzim - napravio tim samo sa jednim kapitalcem i što više solidnih igrača, umesto da ubacim recimo tri zveri i nekoliko slepaca koji možda mogu da odigraju koji minut, pa da ih i usere po koji poen - dovoljno je, kapitalci će ostalo.

Ne mogu više, ne diram ovo do početka, a već sutra spremam žalopojke zbog kombinacija za koje sam znao da su bolje od ove konačne.

10. evo pisao sam tamo po forumu za taj vaš problem, valjda će znati šta je u pitanju.

ja lečki bogami idem sa bar 3 kapitalca (tek jednog sam odabrao), za sad 3 osrednja igrača koji mogu biti otkriće, 2 najgrđe moguće izmene (od kojih je jedna vasa micić, haha) i sad gledam kako da upakujem ostale.

mada ću verovatno k'o i ti istumbati ovo još 10 puta al' to je plan neki za sad.

11. Ne mogu gulera da ubacim a da ne vadim kapitalca nekog ili ovog jednog polukapitalca a njega ne bih izvadio nikad U ZIVOTU

12. kako vam se svidja moj tim

13. I sad sam se setio jedne kombinacije koja mi se sviđa sa dvojicom kapitalaca ako se nisam sjebao u računu hahaha pa jebem ti život Marko ustaješ u pola 7

14. Огласио се админ, пробајте сад:

Djesba, javi im da sada probaju, trebalo bi da je ok, samo da kliknu na link koji su dobili u mailu. Ako ne uspeju, neka me zaprate na tviteru ili posalju poruku ovde preko tebe za nikove, ili na fejsu, pa cu im odmah aktivirati.

15. Мене ће батерија издати још мало, направио сам неки костур и за сад сам задовољан. Одох да преспавам па ћу ујутру хладне главе све да разјебем.

Срећан рад осталима.

16. Ја сам, иначе, први тамо пријавио проблем, исто као што ћу бити први на табели :Р

17. http://vukajlija.com/forum/teme/72166-fantazi-ep-2017?strana=4#post_3794462

hahah jebemiteusta al' me nameštaš ovde

ljubazno pitao, ljubazno odgovorili, valjda može sad.

Može da se reši. Trebalo bi da je rešeno pre par minuta, pa im kaži da probaju ponovo i samo kliknu na aktivacioni mail koji su dobili i posle se uloguju. Ako ne uspevaju, smo neka se jave na nasoj Fejsbuk stranici i posalju poruku, pa cu im odmah aktivirati.

18. nema stevane, nista salji nik ko ga jebe i hvala
    nick : VatraiVino

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.