Fantazi EP 2017

1. Može i dva bacanja u penal završnici samo mu dajte loptu u kurac

2. Koliko su jadni poljaci au au

Edit: I sad će neki vaščinski da pogodi za pobedu i pojebe mi i produžetak mogući

DAJ PONITKI JEBEM TI MATER

3. Pa lakše mi je malo sada... Jeb'o te markanen sa onom krađom, tačno bi pravili faul nad ponitkom xd

4. Evo ga na bacanjima puno srece druze

5. jesi ostavio sredera ps?

6. Sad da se zahvalis markanenu sto ti je obezbedio produzetak A DIRAO SI GA DANAS!

Edit: al je poludeo lik MVP

7. Sad još fojtman 3 poena, dao šest odma', dobro krenuo, valjda neće da usere

8. Vojtman je generalno igrac koji ume prvih par napada da poveze 2-3 kosa, i onda da trokira do kraja. #samo_kazem

9. Slazem se kolega tako ce i biti

10. Pa kako da ne gotivis ovog markanena bokte covece iako sutira danas 7/16

11. Jel gledate ovo koliko je lud lik

Dobro coa gleda svabe sig haha

12. Jok brt, ovo je ludo, 'de da ispustim.

Doduše ja navijam za poljake, hah

13. Hahah kako će ovo i u treći produžetak da ode

Edit: Pa upravo zato, da, da ne moram da ga menjam, jebe mi se za poljake inače haha

14. Dobro ti zbog ponitkinih 10% a i da prodju poljaci da ne mora da ga menjas

Ali reci al jud markanen brt. A i vrh tekma gle sad slotera sa teojkom haha mozda bude jos jedan produzetak xd

15. E crni kulig što usra najluđu utakmicu do sad

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.