Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
baš ljubazne obe ekipe
Brt pizdeo sam sto je markanen 3min pred kraj utakmice imao indeks 8. Na kraju je nabio 24 + 10% da ne kazem 26,4 xdd
Vidim Poljaci i Finci igrali ludu tekmu, jel nije jebo Tuuka Kotti jer sam ga se rešio sinoć pa ću biti uzrujan ako je pokidao
Evo ga na 8 u drugom minutu treće četvrtine, arming čuvaj me se sad
Sve ok arming, izvini za ružne reči batke <3
Isterao vojtman brt ne znam dal si video xd
Istera majku mu jbm:D
Pa zato se i izvinjavam arminu xd
Ali navijam još, imam ga u fantaziju, a solidan je za sad, samo ne skače uopšte magarac
Šta ono beše ti uradio sa tajsom, ostavio ga? Kuje preko 20 do sad...
Znam jbt sprdam se haha
Ostavio sam tajsa, tajs-dobar je
Al sreder me nervira u picku materinu, ladno je dobio tehnicku za cetvrti faul pa jebem ti mater nema bre ne treba crnci uopste da igraju evropsko...samo ako bude imao max rast ima da ga sutnem i uzmem dragica ili bogdanovica hrvata mozda jos bolje ili tako nekog. Proslo kolo je imao 6,6 indeks jbt sad 14 pa pusi kurac crnce glupo nabi majmune pa idi u svlacionicu igraj tetris sta jedes govna i ispucavas se konstantno
Jezivo mi je koliko ste vi posvećeni ovome
Pa jeste xd
Jel vidis ovo, odradio smekerski 2+1 i onda ne zna da se iskulira minut nego se prvo nabije u ljude i baci loptu u aut a onda opali trojku sa 9-10 metara pa jedi govna debilu to ni mnogo veci igraci ne rade
Boh svakako bih gledao ovo samo sad eto komentarisem igrace...mada u pravu si jbg haha
ma prodaću ga prvom prilikom, možda i u ovom kolu
ne što on neće napucati taj indeks nego što me nervira mali govnarko
ma mora nešto da me radi, kad već pauziram sa kladionicom xd
Napucace moj kurac. Lepo je imao 18 posle onog 2+1 sad ima 15 i pad u ceni brt. Da je dao oba bacanja malopre imao bi 17 i sve kul. Ne moze da napravi toliko koliko moze da sjebe degenskim odlukama, da ume da se kontrolise tj da nije crn imao bi svaku 30 lagano
Ma evo penal završnice, izbiće na 20+ sad
ima još tri minuta, moram se nadati
Haha biće dobro i tih 15 ako sačuva kako je krenuo, eto ga na 13
Edit: Sprdam se imaće 20 minimum
Izbice na moj kurac sad ima 13 i nece ni dobiti 10 posto jer ce puci a evo tajs promasio bacanje i ne upisase mu asistenciju(valjda) i eto maks pad za cas
Ali tajs zato gospodari terenom