Fantazi EP 2017

1. Тајс прељубазан брат. Салине, дијете му јебем, па је л' мого гори шут из игре?

Ријешио човјек да глуми Принтезиса аман...

2. Ajde sad sruderu sad pokazi da si mudo pickice jedna mala

3. Tajs burazer 15p 15sk za 25 min. igre majstor!

4. Jesam rekao da je picka sruder. Max pad debil i aj sad ga prodaj kurac da ga prodam

5. Pa nije maks. pad, računaj prosek iz sve tri utakmice

6. I dobiju jos jednu sansu i pederko uvali loptu tajsu bratini da on resava sutem za tri. A gube dva. Pa mrs debilko mali mrs mrs

7. I gledaj jos mu kenja sad nesto hahaha pa tajs je za tebe markanen majmune jedan

8. Pa ne ide u pad, poskupljuje 2 dinara

9. Uh, nije. Ostaje mu cena, ja racunao da je imao 19 a ono 19,25. Svejedno magare jedno mogao je u max rast pa da cekam gasolov kiks sutra

10. Šruder klasičan bezmudaš. Na prošlom EP je u grupi mogao sa Špancima da vodi utakmicu u produžetak, i da ih u slučaju pobede eliminiše sa prvenstva, a on lik maši bacanje.

11. hahahah mali govnarko kud ga ne prodah još prošlo kolo, a nije da nisam hteo

12. Pa ja bi ga prodao pred ovo jer se upuvao sa 6 proslo i video sam da moze da nema rast al sam morao se otarasim gudure i PAPAJANISA koji je imao nekih 15ak danas ili tako nesto

13. A cekaj ima loptu u rukama lik sa jednim od najboljih ulaza na sampionatu fazon, gube 2 razlike, on uvalja krmacu cigansku jednom Theisu koji se ubio ovaj mec lik, i koji je do juce muvao sokice sa Trinkijerijem, da on resava.

Pu jebemti crnackog pikola

14. Pa oni su počeli da ih stižu kad je on ušao, bez njega su napravili 15-ak razlike. I on u napadu carini loptu, u odbrani igrač manje i ovi stigoše

15. Da je dao kos ili dva bacanja otisao bi lepo na 17,6 i tajsa bacio na 28,2 i banja

Dobro ok sam danas dzekson 20, tajs 26, sruder 14, markanen 28,7 i ulanovas i antetokumpo zajedno minus 5 debilkoi to je 83,7 od sestorice
    Edit: pa i nije nesto jebem ti dva debila

16. Pa igrac manje u odbrani kad je debil prigovorio sudiji i dobio tehnicku za cetvrti faul i onda je igrao odbranu sa rasirenim rukama ko simon a kad mekel ili neko krene u tranziciju on se pomeri da ne napravi faul JER JE JAKO BITAN ZA TIM majmunko -10 su sa njim na terenu. Sto kaze mlatoni bez njega su se i odlepili kad je on izasao da odmori. I opet je imao utakmicu u rukama posle 2+1, prvo se zabio u njih i odskakutala lopta u aut a onda je burazer opalio dve trojke jer eto jedna je bila sa 9+ metara a druga iz nekog trka naskoka ili sta je vec ono bilo. Tad su imali 5 razlike 2,5 min pred kraj

17. Brat Filoj od 40 dinara mi u ova dva kola doneo isto indeksa kao mali majmunko

18. A imas i ti govnarka?

Sad kad ga svi izvadimo pa naspe 50 sledecu haha

19. Koja ce cena biti dragicu i hrvatskom bogdanovicu zna li ko? A lepo sam krenuo bez bivsih sunarodnika svih, spanaca i crnaca i potkrade mi se majmunko

20. Ma imam, razmišljao sam Dragića umesto njega da stavim pred ovo kolo, al nisam mogao da uklopi nikako

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.