Meni danas opet baš jadan dan, nego sreća nije puno njih igralo pa ima vremena za vađenje. Četvorica danas, skor jadan.
Sad da satoranski odigra kako se očekuje, dovoljno je zasrao u prošloj, pa da uzimam šredera ako ćete da ga prodajete i uštekam kredite neke tu xd
Hoću sig (ozb)
Pa onda kurcinu da ga kupim. Da je imao max rast i on bi bio lepo na 200 i zamenim ga i cao. Cak bih ga za gasola onda zamenio ako slucajno gasol odmori sutra ili jos slucajnije odigra slab mec(mada je on u pretplati rekao bih mora u minus da ode da bi mu pala cena haha)
Ima onda fazon sveda da uzmem i da pojacam jos jednu poziciju izbacivanjem npr ulanovasa ili hrubana ako zgovna opet sutra, tajsa sad ne diram boga nema juce finih 11 danas brdo
Dragic danas samo 11(10 bez 10 posto) al sam zab da je i on u pretplati
Edit: coa ne navlaci nas djubre jedno
Edit2: a falio mi jedan kredit za pustovija to bi vec bilo kolo grom tj ni jedan nego 0,8 napisao sam sinoc pre nego sto sam banovan haha
Edit3: ja sam u stvari skroz pogresno racunao pad/rast, ni ante nije u padu nego je max rast jebes onda -2 danas boli me kurac nervirao sam se bezveze nek je on doneo 7 kredita pozdravicemo se posle ovog kola izgleda da ostaje sreder ipak uspeo si coa xd
ja nekih 60+ od četvorice danas, ali ne valja što me sutra očekuje gudura i hruban(ajd valjda će uspeti protiv mađara da uradi nešto) + guler koji je baš loš na ovom prvenstvu
isto sam očekivao da šruder ima rast pa da ga uvaljam za ertela i solidnog pf-a gde mi zjapi mesto otkad sam prodao melija a uzeo gasola
Pa koliko je to jeftin ertel? Ja i sutra dva kapitalca, bogdan i porzingis i uz njih gospoda hruban i okerafor okejfor ili kako vec. Ako prva dva budu na visini zadatka a druga dvojica ne ukenjaju bas mnogo moglo bi biti solidno kolo(u odnosu na prva dva xd)
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Filoj majmun za 4,5k me pojeba, 2 licne napolje, ulazi pred kraj prvog cepne trojku, posle igrao vecinu drugog ma jeba ti mater ja malo
Meni danas opet baš jadan dan, nego sreća nije puno njih igralo pa ima vremena za vađenje. Četvorica danas, skor jadan.
Sad da satoranski odigra kako se očekuje, dovoljno je zasrao u prošloj, pa da uzimam šredera ako ćete da ga prodajete i uštekam kredite neke tu xd
Hoću sig (ozb)
Dragić oko 200, BB isto ako ode u maks rast, a hoće
Pa onda kurcinu da ga kupim. Da je imao max rast i on bi bio lepo na 200 i zamenim ga i cao. Cak bih ga za gasola onda zamenio ako slucajno gasol odmori sutra ili jos slucajnije odigra slab mec(mada je on u pretplati rekao bih mora u minus da ode da bi mu pala cena haha)
Ima onda fazon sveda da uzmem i da pojacam jos jednu poziciju izbacivanjem npr ulanovasa ili hrubana ako zgovna opet sutra, tajsa sad ne diram boga nema juce finih 11 danas brdo
Dragic danas samo 11(10 bez 10 posto) al sam zab da je i on u pretplati
Edit: coa ne navlaci nas djubre jedno
Edit2: a falio mi jedan kredit za pustovija to bi vec bilo kolo grom tj ni jedan nego 0,8 napisao sam sinoc pre nego sto sam banovan haha
Edit3: ja sam u stvari skroz pogresno racunao pad/rast, ni ante nije u padu nego je max rast jebes onda -2 danas boli me kurac nervirao sam se bezveze nek je on doneo 7 kredita pozdravicemo se posle ovog kola izgleda da ostaje sreder ipak uspeo si coa xd
ja nekih 60+ od četvorice danas, ali ne valja što me sutra očekuje gudura i hruban(ajd valjda će uspeti protiv mađara da uradi nešto) + guler koji je baš loš na ovom prvenstvu
isto sam očekivao da šruder ima rast pa da ga uvaljam za ertela i solidnog pf-a gde mi zjapi mesto otkad sam prodao melija a uzeo gasola
Pa koliko je to jeftin ertel? Ja i sutra dva kapitalca, bogdan i porzingis i uz njih gospoda hruban i okerafor okejfor ili kako vec. Ako prva dva budu na visini zadatka a druga dvojica ne ukenjaju bas mnogo moglo bi biti solidno kolo(u odnosu na prva dva xd)
oko 85 je bio, znači biće oko 94 sad valjda
Ja posle ovog kola moram nekog spanca kupiti, nemam nijednog a oni mu dodju kao sigurica za kasnije ide cetvrto kolo jbg
Jebem majke crnom Grku i Milaknisu
E a sto ja kao ulazim tamo da vidim da li je upisano haha
E a sto ja kao ulazim tamo da vidim da li je upisano haha
Јер навикааааа јееее тоооооооо о о, да пред свима се брукаш. хД
Елем, дајте неку препичку са неком тралала пјесмицом не би ли нас кренуло мало, ово стварно нема смисла.
Кузминскас, Принтезис, Салин, Антиша, од тих момака се више очекивало данас. Сутра Јовић, Родригез, Осман и Махмутоглу,ваљда прегурам 110.
Dajte da pije mitke drugar moj jer njemu danas nije lako
Наздравите другови, са мном и са тугооооо-о-ом, издали су Кузминскас и Антетокунмпо!
mitke - košta ga
https://www.youtube.com/watch?v=uyMy5-FWOf4
a sta je bilo a atetokumpom imao sam ga i ja ali nism video sto nije igrao
Mitkonjo, ovo je prethodilo onom tvom tvitu koji si ostavio ovde:
Sportando
Nik Melli did not start the second half for Italy. He limped a bit when he left the court in the second quarter
Dakle jeste neka povredica bila, samo ne na parketu pa se nije videlo u prenosu (koji nismo gledali xd)
A evo vidi se sad snimak gledam, bezazleno nešto (deluje), doskočio loše
alek znas li sto atetokumpo nije igrao
Provalili da ga svercuju, da igra na bratovu registraciju xd