hocu da aleksandar odgovori hocu od njega da cujem to
Zato sto je glupi crnac i sve crnce treba oterati sa evropakog prvenstva jer evropljani nisu crnci jedva smo i turke primili
Gle sad kad me banuju na 10 dana zbog rasizma i jos 10 zbog nacionalizma hahaha
mojoj mami je on danas uterao kurac dobar...hocu da kazem jebao mi je mamu danas thanasis
Pa ne znam sta da ti kazem osim: srecno bilo uterivanje kurca i srecna slava nikolasu!
nikolas je sad negde u juznoj hemisferi sedi u crvenom kratkom sorcu i jede kolac sa limunom
Edo Murić ima prosek tipa minus jedan za ova tri kola. To bih mu dosta lakše oprostio da nema onu bezobraznu grobarsku facu
dan hrabrosti
https://twitter.com/IAmDPick/status/904412941826625536
јао блажичу мајку ти јебем
Porzingis za 2 ipo minuta indeks 12 o.O
Nabiše i on i olaseni dovoljno za maksimalan rast u prvoj četvrtini, nabijem ih ja obojicu
(zato što ih nemam a hteo sam da ih imam je li xd)
Lol, nije li 17 sada. hahah
17 za cetvrtinu, da xd pu pu pu
Olasenija sam i ja hteo medjutim kurcina kad imam balvane, neunistiv je burazer svako kolo je sasio
nek se jebe jedan igrač letonskog tima (janis tima)
Nek se jebe sa Arminom hehe Ajmo danas Peterka i Hrubane protiv Madžara
Promasio porzingis :(
Ma jebo te on jok 60 da nabije majmun pa kurac
Sad se već nerviram što tri kola nisam ubo nekog jeftinog koji će baš da pokida
I ne bi to bilo strašno da bar neko od ovih skupih pokida serem im se u usta
Hahahaha Tima mvp!
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Psiholog · 20. Februar 2011.
hocu da aleksandar odgovori hocu od njega da cujem to
Zato sto je glupi crnac i sve crnce treba oterati sa evropakog prvenstva jer evropljani nisu crnci jedva smo i turke primili
Gle sad kad me banuju na 10 dana zbog rasizma i jos 10 zbog nacionalizma hahaha
mojoj mami je on danas uterao kurac dobar...hocu da kazem jebao mi je mamu danas thanasis
Pa ne znam sta da ti kazem osim: srecno bilo uterivanje kurca i srecna slava nikolasu!
nikolas je sad negde u juznoj hemisferi sedi u crvenom kratkom sorcu i jede kolac sa limunom
Edo Murić ima prosek tipa minus jedan za ova tri kola. To bih mu dosta lakše oprostio da nema onu bezobraznu grobarsku facu
dan hrabrosti
https://twitter.com/IAmDPick/status/904412941826625536
јао блажичу мајку ти јебем
Porzingis za 2 ipo minuta indeks 12 o.O
Nabiše i on i olaseni dovoljno za maksimalan rast u prvoj četvrtini, nabijem ih ja obojicu
(zato što ih nemam a hteo sam da ih imam je li xd)
Lol, nije li 17 sada. hahah
17 za cetvrtinu, da xd pu pu pu
Olasenija sam i ja hteo medjutim kurcina kad imam balvane, neunistiv je burazer svako kolo je sasio
nek se jebe jedan igrač letonskog tima (janis tima)
Nek se jebe sa Arminom hehe
Ajmo danas Peterka i Hrubane protiv Madžara
Promasio porzingis :(
Ma jebo te on jok 60 da nabije majmun pa kurac
Sad se već nerviram što tri kola nisam ubo nekog jeftinog koji će baš da pokida
I ne bi to bilo strašno da bar neko od ovih skupih pokida serem im se u usta
Hahahaha Tima mvp!