Fantazi EP 2017

1. 'ajde bre beži nemoj da kačim prepisku ovde da vidi narod (FOTO VIDEO) šta si pisao baš za njih dvojicu xd

Edit: Sjebao je to olaseni odavno, arming

2. Al je lud olaseni jebo mater svoju

3. Hanga kako skoči da šutne tako sam ubeđen da ulazi

A satoranski nastavlja da mi jebe majku

4. Ja sa 50 od porzingisa i okerafora prezadovoljan a evo i gospodina hrubana u plusu, bravo gospodine hruban

Jos kad bi uletela jedna monstruozna partija bogdana pa da zaokruzi kolo. I moram da napomenem da mi je falilo 0,8 da ubacim pustovija, moglo je biti brutalno kolo

Edit: haha jebite se gospodine hrubane

5. Gospodin Hruban je malo šašav

6. дижем руке од овога

7. Aj mi pls neko vidi kako stoji pavlicevic sa indeksom na poluvremenu, eff minus faulovi. Nece bre lumija da mi ucita one statistike

8. имам 13 од четворице дошо ђаво по своје

9. Meni đavo dolazi po svoje od početka fantazija

10. Evo jedan tip za sutra: ubacite rendolfa. Pala mu je cena posle jucerasnje partije sig a ima da obrise kurac od islandjane jadne pogotovo sto ce dragic uzeti malo odmora sig(sig)

11. Ovo kad krene loše onda što se više koprcaš to dublje toneš ko u živo blato

12. Još lošije nego prošlo kolo, vadite me iz blata, braćo

13. хаха гасол не игра, ма јебите ме још мало

14. hahah stvarno ne igra, dokurca
    a ja se toliko iscimao da ga dovedem pih

15. Super ne igra Gasol. Jos vise super, uci ce mi Micic kao izmena xD

16. Ako ulaze izmene ovde uopste ili je to previse za hakere han pijesak.

17. Ne ulaze, služe samo da između dva kola napraviš izmenu, al kapiram da to mali broj ljudi koristi

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.