Ja sa 50 od porzingisa i okerafora prezadovoljan a evo i gospodina hrubana u plusu, bravo gospodine hruban
Jos kad bi uletela jedna monstruozna partija bogdana pa da zaokruzi kolo. I moram da napomenem da mi je falilo 0,8 da ubacim pustovija, moglo je biti brutalno kolo
Evo jedan tip za sutra: ubacite rendolfa. Pala mu je cena posle jucerasnje partije sig a ima da obrise kurac od islandjane jadne pogotovo sto ce dragic uzeti malo odmora sig(sig)
'ajde bre beži nemoj da kačim prepisku ovde da vidi narod (FOTO VIDEO) šta si pisao baš za njih dvojicu xd
Edit: Sjebao je to olaseni odavno, arming
Al je lud olaseni jebo mater svoju
Ala prangija Hanga
Hanga kako skoči da šutne tako sam ubeđen da ulazi
A satoranski nastavlja da mi jebe majku
Ja sa 50 od porzingisa i okerafora prezadovoljan a evo i gospodina hrubana u plusu, bravo gospodine hruban
Jos kad bi uletela jedna monstruozna partija bogdana pa da zaokruzi kolo. I moram da napomenem da mi je falilo 0,8 da ubacim pustovija, moglo je biti brutalno kolo
Edit: haha jebite se gospodine hrubane
Gospodin Hruban je malo šašav
дижем руке од овога
Aj mi pls neko vidi kako stoji pavlicevic sa indeksom na poluvremenu, eff minus faulovi. Nece bre lumija da mi ucita one statistike
6
имам 13 од четворице дошо ђаво по своје
Meni đavo dolazi po svoje od početka fantazija
Evo jedan tip za sutra: ubacite rendolfa. Pala mu je cena posle jucerasnje partije sig a ima da obrise kurac od islandjane jadne pogotovo sto ce dragic uzeti malo odmora sig(sig)
Ovo kad krene loše onda što se više koprcaš to dublje toneš ko u živo blato
Još lošije nego prošlo kolo, vadite me iz blata, braćo
Duvaj ga Dario
хаха гасол не игра, ма јебите ме још мало
hahah stvarno ne igra, dokurca
a ja se toliko iscimao da ga dovedem pih
Super ne igra Gasol. Jos vise super, uci ce mi Micic kao izmena xD
Ako ulaze izmene ovde uopste ili je to previse za hakere han pijesak.
Ne ulaze, služe samo da između dva kola napraviš izmenu, al kapiram da to mali broj ljudi koristi