U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
нећу имати ни 50
Ne ne ne ne igra gasol parapapapapapaparapam
Bogdan u minusu...
ма јебите ви мене
кру ти јебем заостајао сам два бода за првим...
Kako da ubacim micica umesto bogdana? Xd
haha odsad sa dosta manjim žarom pratim sve ovo, previše gluposti sa moje strane ipak, ovo kolo je očajno jebo me gasol da me jebo
jebem i gulera i onog ko ga preporuči xd
Bogdan je jedno nekostantno bezmudaško govno.
имао бих 50 да је играо гасол хаха
Opet loše kolo, ali da sam ostavio šarića u ekipi ili da sam uzeo gasola bilo bi još grđe.
Jović me je malo počupao i to je to, ostali jadno poprilično.
Loše kolo, 99.1 jebeno. Mada je i prethodno bilo kurčina. Gudura nabijem ga na kurčinu nije ni ulazio. Al ću ga ostavim za ova dva naredna bedna meča, jer kontam da će Sale odmarati ove bitne glave u dobroj meri, da mu skoči cena, pa ga prodajem, jer će se teško naigrati, jbg.
Jesu ubacili rezultate, ajde kad budu napisite ovde mrzi me da proveravam to i gledam
Солидно. Само један минус и 4 једноцифрена, срећа па су 3/4 њих имају пун раст. Мислим да сам мало опоравио екипу, ваљда крене набоље у ова преостала 2 кола.
Mislim da sam dobar. Aj nek neko vidi jel bogdanu pada cena?
Mislim da sam oko 130
https://image.prntscr.com/image/uOOXOprPT3m_-TSiBaTjFQ.png
куку мајко
сад ћу избацим богдана купим порзингиса ау курац
Oces kurac ako je bogdanu pala cena
Ako ja dobro racunam falio mu jedan za max rast
па скупљи је богдан