Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Jeste bio pre ovog kola
61,9 jel imo ko niže? Ikad? Valančijunas,Lučić, Kurbanov i Bogdanović jedini doneli bodove ostali skoro svi u solidnom minusu.
Salim se nemam pojma
Ali dajem sredera za gasola ako se uklopim a ako ne ode markanen brat on je oko 190 sada
па апдејтоване су цене прике
Opa poranili veceras
иде слукас уместо богдана, порзингис уместо ердена а ови остали богаљи нек раде шта оће
uh moglo je i gore, ali prilično loše
šta mislite hoće li igrati ovaj gasol sledeći meč?
opet igraju lagan meč, da ne odmori još majku mu
ма де да пропусти хрвате
aa sad sa hrvatima idu, ja mislio sledeći mađari, ok
дал да ставим марканена или порзингиса
Daj bre ljudi pa nemojte da me jebete da duka bude prvi, sramota da pobedi u ovome. Dukka, alo ej, reagujte malo bre sve mu jebem ne može to tako
Pijan sam k'o kurac sad ću da napravim topčinu od tima kao fađo onomad
курац не уклапа ми се марканен у буџет мора порзингис
Ja se nerviram što nisam igrao prvo kolo, lolo
Легао, видим резултат с телефона, коначно добар. Узео да гледам цене и испримам се како може још боље, правим још бољи тим, устајем, палим комп и онда сконтам да је закључано, ево џиџим ко дебил већ 15 минута.
Још је админ пре скоро сат времена написао да откључава ускоро.
Pa otkljucano je stec
откљутчали су
rendolf, macvan ili tajs uh sta uzeti sad
ili laznog brata cak
Ja sam laznog brata prodao, nece ni da opepeli protiv finske ne znam zasto tako mislim. Nece mi vise ni jedan grk biti u timu taman da znam da ce da osvoje prvenstvo. Brine me markanen tj njegovo cuvanje od printezisa i ostalih grckih lobanja... Kupicu gasola sad jbg vrv
Jel zna neko nekog pg/sg da je oko 50 a da ima sig(sig) rast? Coa i mlatoni prvenstveno vi al nemoj ostali da se ustrucavaju