Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
махмутоглу
A tajs ti ide na melija i datomea, mislim da se nece bas naigrati ali ono paculiju i sengeliju je nabio na kurac bas onako solidno
Za mahmatoglua mi fali jebenih 0,2 ako mi verujes
Нисам хтео Пустовија, реко упуваће се против Литваније, али нисам могао да се одлучим кога да узмем од неколико њих о којима сам размишљао, тако да сам ипак узео овог, можда и уради нешто, а раст би требало да му је сигуран.
Gudura bi mozda mogao dobiti dosta minuta sutra, bogdan mozda odmori malo da ne bi lipso
Stec olasenija kupi xd
To ja planiram sutra od igraca
Mislim na BB i Guduru
Филој, Пс
Centarska linija markanen-tajs-porzingis-pau pa majku ti jebem deluje ko 100 indeksa ko iz picke
Jel taj filoj britanac?
Размишљао сам о Шермадинију, враћању Мелија, Бурузису, Папајанису, али ни за једног немам довољно добар осећај.
Nemoj samo papajanisa ljubi te brat ne zelim to nikome
Италијан... Немам појма одакле се појавио, али знам да су га помињали на прошлим транама, па сам сазнао за њ.
A sto Sale nije zvao Sergej Milinkovic-Savica u represtaciju
Па мислим да би могао да има пристојне партије убудуће Папајанис, шта знам.
Dobro brt nemoj da bude posle da sam te ja zajebao xd sledi svoje instinkte pij sprajt xd
Taj filoj mi je potpuna nepoznanica...koliko ce on dobiti minuta uopste sutra pored.belinelija s obzirom da im je bitna tekma sa.svabom zna li ko?
Ljudi nemoj da ste budale ubacite hangu ide sutra silovanje rumuna sa njegove strane a mislim da je jeftin
Igra on svaku 20ak minuta. Često pali za tri poena, po dve tri asistencije i skoka ima, za tu cenu prava stvar
Jebeš Hangu, od mađara samo Vojvoda Damir