Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Mitke, dobro nisi nazvao tim Mitketova plava četa
kad mi ćale kaže da je baš jaka fora bila pre trijes godina kad su on i njegovi ortaci svoj tim za mali fudbal nazvali SLATKI DEČACI
ahahahh
sačuvaj nas bože SFRJ i njene kulture
e oće nama Jović da igra prvog pleja
Оће вјероватно. Шта фали Москитосима брт, Мока је из те генерације изродио велике Марковића и Теодосића.
Коjа je шифра?
Zasto ne moze da se kreira tim, izbacuje gresku neku? I koja je sifra stvarno, saljite
Послао сам вам у пвт.
Можда је гужва јер сви састављају тренутно, па не можеш да приступиш сајту.
Imam stari nalog sa proslih fantazija, kad idem da kreiram tim izbaci mi 404. Da l da pravim nov nalog, sta da radim, necu imati vremena da sastavim tim, ubicu se, na poslu sam, batalio sam sve, samo cekam fantazi
Ladno jos nije verifikovao jebeni admin,proslo 10 sati otprilike
Inace, ko je smislio sifru, kontam da mu je sifra za vaj faj nesjebat
Prvo sto sam uradio je da kupim izmene od 30 dinara, mislim da sa sa marejom iz velike britanije nema greske
Inace, ko je smislio sifru, kontam da mu je sifra za vaj faj nesjebat
nešjebat2017 tačnije
Мореле, јеси успио да ријешиш проблем?
Jesam, uspeo je da ucita, ali zato sajt zabada najstrasnije.
Jel pravio neko sad nalog pa da mu je verifikovao admin,bas je debilno napravljeno. Aj probacu novi,od ovog nema nista
Velikiblek, ako si na fejsu, tu je admin sajta, pa ga pitaj sta ti treba, meni je odmah odgovorio
Tacno necu stici tim da napravim koliko zakucava sajt