Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Dusan, jel taj momcic ima sig(sig) ono bas sig(sig) max rast? Ja nesto mislim da ce moj pulen gudura da iscepa britance
E dusan, jel si znao da onaj sto kizi i boletu igra centra pravi granice igraca za pin bet umalo ga nisam ubio danas kad mi je rekao pljunuo sam ga tacnije
http://i.imgur.com/xfy5fK2.png
nemam šta kriti, ovo je moj polujadni tim za sledeće kolo
ne mogu se otarasiti gulera pa to ti je
Hahahah guler jadnik ima prosek 3 al vas navuko coa xd
E nemam pojma za rast, ne gledam to, igram na prirodan osećaj :)
Hahah ne seriiii. Ma gde sam znao, ne znam ništa ni o kome. Ekstra, taman ćemo namerno da ga bijemo. U igri naravno
Ti druze imas vise kapitalaca od mene tuzan sam :(
Pitao sam ga da javi pre nego sto obali granicu i nece slinavi konjuktivitisavski majmun
Nesto mi je sumnjiv taj filoj...on ili gudura bice up to match xd jebena 0,2 uzeo bih mahmatoglua i cao jbg
guler mi je sjebao koncepciju od pocetka xd
a rendolf mora pokidati jednom valjda, zato sam njega ipak na kraju ugurao
Ps je l za ovo kolo koristiš obe izmene ili samo jednu?
sreder indeks 27 sledece kolo sig, govnarko
Obe brt, sto?
E a pogledajte ovu bdl ili bdp kako vec privatnu ligu sto ima samo jedan tim hahaha lik sam igra ligu boli ga kurac xddd
Znaci nije mitke bilo bi tri tima xd
Pa nema vise tei mitketa a i nebitno mi je sada jer sam ja ISPRED!
Ma reko ako jednu izmenu vršiš da prodaš nekog sa klupe, kupiš jeftinijeg i onda ubaciš meliha ako oš. Ali ništa sad
Dogovorio se sa drugarima da igraju fantazi, on napravio ligu, oni ga ispalili
Dvojica imbecila na klupi mi zajedno vrede manje od 50 ja ne znam dal postoje dva jeftinija idiota od njih hahaha i to je jedan MICIC kostao 35 najgore bacenih 5 kredita ikada xd a drugi je korkmaz skoro isto toliki imbecil xd
Svakako dve izmene, druga mi je kljucna za stizanje tebe
Aha, onda bolje uzmi Guduru umesto Filoja brt
Evo i mog tima, katastrofa jebena. Litvanci imaju dva sranje meča za redom Ukrajinu i Nemačku, al oba moraju da dobiju, nadam se da će mi malo ova dva kretena skočiti.
Planiram baš dosta da ih poizbacujem, samo mora neko malo da skoči od ovih smećara, jbg. Pa da njih prodam, dovedem veće smećare i da dovedem još dva igrača koja znaju da igraju.
Litvanski smećari igraju protiv Ukrajine i Nemačke, kontam da ne mogu da padaju.
Izmene su mi Lazić i neki Gruzijac koji je vredeo najmanje moguće jer nisam imao kinte da dovedem išta drugo. Prosek Lazi 0.03, ovom drugom -0.33. Zajedno vrede 51.04. Lolo.
https://i.imgur.com/XcL8L6P.jpg
e daj neko da mi kaže koja je razlika u ceni satoranskom i ovome šrederu
našao sam hahah