Fantazi EP 2017

1. ja sad ne znam pravio sam neke izmene meni ovo deluje top al' kao po pravilu usraće bar petorica

ovo mi je tim sad (kao da ikoga boli kurac)

jović ertel
    ponitka dončić
    tima hruban
    moldoveanu printezis
    vojtman kuzmić

i šta ja sad tu da radim jebemumater izbacio sam satoranskog izbacio i ulanovasa svakako deluje bolje ali ko da čuva satoranskog u crnoj gori evo ne znam

edit: opet mi ostaje gomila neiskorišćenih kredita ali ne znam kako to da uklopim sad dajte neke bombone od 100 do 130 da su baš bombonice ps u tebe gledam krenulo je da te sere sad

2. Ulanovasovih minus 3 je bilo tako gospodski. 19 minuta igre, šut 0-1, bez skoka, asistencije, ukradene ili blokade, 1 faul, jedna izgubljena.

Gospodin čovek

3. e serem izmenio sam tim isterao sam fojtmana i printezisa i uzeo šengeliju i lovernja

to sad znači da nemam ertela i dončića i sad evo ne znam šta da radim

4. au ljudi što sam timčinu napravio ovo će sutra jebati majke i očeve (očekivanja)

imaću 84 poena (realnost)

5. ја ако не узмем 130 бришем профил

6. Избацио сам Валанчијунаса коначно, био је испод очекивања до сад. Такође, Родригезу су показана врата, јер је по традицији одиграо ко слина чим сам га убацио у тим. Видјећемо шта ће бити, имам јак тим на папиру, али колико заиста може ова екипа, остаје да се види у наредном периоду.

7. ово ко нека симонова изјава

8. Тако некако хD

9. Kakve su ti misli takve su ti i izmene xd

Valjda me ne pojebete za onog filoja, metio sam ga, morao sam nekog jeftinog da bi kupio brata gasola ne vredi bez njega

10. Јебо ме Порцингис, да ме јебо Порцингис!
    http://www.tiketklub.com/wp-content/uploads/2012/02/112x162.jpg

11. Pricamo o blumsu koga imam od pocetka u timu?
    U izmenama imam nikolu pavlicevica, prosek mu 7.9, bolji nego sestorica standardnih. Ok

Edit: Bolji od petorice, Boban ima prosek 9, oprostite

12. Haha blums jedna od najvećih prevara fantazija, ja sam mislio da on pršti trojkama bre kad uđe s klupe, tako ga se bar sećam nešto, izjebao se i ja pa ga uzeo u prvom kolu, srećom video šta i kako je odmah

13. Haha vidi ga porzingis opet hrklja. Dosta je njemu i poluvreme samo ako proradi

Tima opet bolji od njega xd

14. A kurbanov kad ga imam prosek -2,5. Kad ga nemam 13

15. Mozgov oducio porzingisa od kosarke. A vi se drkali na bobana ccc

16. Dragić bi mogao da završi sad partiju i ne vraća se više, dosta je. Ionako imaju 30 razlike, neka odmori malo, umreće.

17. Mora makar jednu trojku da pogodi da pocnu da izlaze na njega, ovako nije bas nesto upotrebljiv kockaju se rusi sa sutem letonaca

18. Treća lična Porzingisa, sad će imati malo manje vremena da proradi. A Rusi dosta bolje deluju za sad, izgleda da se smeši nama drugo mesto u grupi

19. Nije frka, izbacio bih ga i ja, al ne mozes izbaciti i njega, i mancarisa i gudurica i melija i ne znam jos koga sam stvarno izbacio kad su mi ovi ostali

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.