U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Evo i četvrta lična, ne znam što ga je trener držao u igri posle treće
Podućkali ste vi porzingisu za ovu tekmu koliko vidim, isto kao i mi za prvo mesto u grupi.
Hahaha cetvrta licna i -5 indeks bravo bre majmuncino
A ako budemo treći a španci prvi tamo? Mislim da igramo poslednju utakmicu u našoj grupi, moglo bi tu da se odigra pičkasto sa belgijom ako kao treći bežimo od njih do finala jbg
samo Tima Janis i Dončić Luka!!
kakvi porzingisi picke materine
Hahahah koliko vas na finjaka izjeba ako ako uzimam ga u sledećem kolu sig (sig)
Taman da svali cenu sebi xd
Ma kakve veze ima, pre polufinala ne možemo na Špance (valjda), možemo da ih dobijemo i u polufinalu, šta sad. Ne volim te igre sa biranjem protivnika, obično nam se obiju o glavu
Kakve su to kalkulacije aleksandre, takvo razmišljanje i bežanje od španaca do finala nas svakako vodi samo do srebra, a ništa sem zlata se ne priznaje!
крв ти јебем
Izvalio sam da jedino rusi nemaju frku sa bek tu bek utakmicama. Pogotovo kurbanov i ovi iz cska. Drknuli su nas a evo sad ce i letonce. Mi ko jebani bili protiv rusa evo i letonci.
Zato brat gasol odmarao juce ima da se ispisa po hrvatima obilnim mlazom
A hruban opet u minusu hahaha pa dobro bre legendo pa koga ti zajebavas ovde
Pa ne znam baš da l' će tako lako protiv žorića i planinića...
Porzingis -6 tako batke samo se kanali samo napred, mogao bi sad i neki peti faul za glupost da bude na -7
gospodin hruban
Једино добро је што он и са овим индексом има раст цијене.
шта ме боли курац за цену ако ћу да испаднем из првих 100
Ja sam digao ruke od sranja mrzelo me i nocas da skarabudzim nesto da menjam aukurac jebe mi se
Kako volim proketstvo vukajlije xd Alima da preteraju 16 majku im jebem ajde rusi
Više od 17 im treba, ili 17 tačno ali 82+ poena na ovoj utakmici. Neće valjda.
http://www.mozzartsport.com/vesti/kalkulacije-srbija-prva-ako-letonci-dobiju-ruse-sa-manje-od-17/177454