Da li neko moze da mi kaze jesam li u nasoj ligi posto fest zakucava, jednom mi prikaze da nisam, drugi put da imam dva ista tima. Azinanik junajted je u pitanju, hvala, divni ste
Ps, pa rekao bih do početka prve utakmice, znači do 12:45. Za svaki slučaj kompletiraj ti to malo ranije, da ti se ne bi dogodio moj scenario iz evrolige
Morel, izbacio sam jedan tvoj tim, ali kad sam refrešovao, nijedan nije u ligi. Uđi ponovo, pa nećemo ništa dirati, možda je to neki njihov bag koji se sam ispravlja
sastavio sam pa šta bude
https://www.youtube.com/watch?v=0hTfXUxKUoQ
ahahahahahahah napravio sam tim jedva posle sat vremena, i slucajno ga resetovao pa daj bre mene neko ovde zajebava majke mi
Jos mi nisu verifikovali nalog, jebem im majku...
Isto. Jos ima posaljem mail I na fejsu kad ce,ne odgovaraju jebe im se.
hahahahah jebe mvp ne vadi. Evo ja opet sastavljam tim, 4 puta me izbacuje sa sajta, trazi da se ponovo ulogujem, pa majku vam jebem
Resource Limit Is Reached
The website is temporarily unable to service your request as it exceeded resource limit. Please try again later.
Pliz traj lejter.
samo refrešuj nonstop kad ti to izbaci, ući će
Zato smo se mi lepo ko sav normalan svet jebavali do 4 jutros xd
Da li neko moze da mi kaze jesam li u nasoj ligi posto fest zakucava, jednom mi prikaze da nisam, drugi put da imam dva ista tima. Azinanik junajted je u pitanju, hvala, divni ste
Evo ja cu sad sa probam da udjem. Kazi mi samo koliko ima vremena jos da se drka tim, da ne pojebem slucajno nesto? Sa fona se ne vidi to
Edit: azinanik-tu je
U ligi si Morel i imaš 2 tima. Mogu da izbacim jedan ako želiš
Evo aktivirao nalog tek nakon sto sam im pisao na fejsu.
Mitke je imao 4 komada sinoc haha
Duka do kad moze da se aka tim?
Ps, pa rekao bih do početka prve utakmice, znači do 12:45. Za svaki slučaj kompletiraj ti to malo ranije, da ti se ne bi dogodio moj scenario iz evrolige
Zato i pitam, ocu jednu izmenu da napravim ako uspem
Izbacuj, koji ce mi kurac oba, da budem dva puta zadnji xD
Meni sad da poklone jos 1000 kredita ne bih menjao tim, koliko sajt zakucava
Aaaaaa ljudi ne menjajte nista sada
Dobar je sajt evo za nekih 5 minuta sam se cak uspesno ulogovao.
Mnogo baguje.
Morel, izbacio sam jedan tvoj tim, ali kad sam refrešovao, nijedan nije u ligi. Uđi ponovo, pa nećemo ništa dirati, možda je to neki njihov bag koji se sam ispravlja