Fantazi EP 2017

1. konačno odlično kolo, 135.3

daj bre da stignem ovog kilograma više haha

2. Meni je ovo najgore kolo od ova 4 a najvise sam ocekivao

3. a izašli rezultati a? samo što sam ugasio komp sve mu jebem sad ću da vidim

kažite mi samo da li su arming i pseto iza mene i sve će biti u redu ako je tako

4. Ko su Azinanik, Max, Stevča Dubai, , Vatra i Vino, DNK, Hrvoje, Sting, Velidžon, Stolica, Rileks, Otac Lazar, Djesba, Mutombo, El_Đomla

5. a pa dobro, sve do druge pozicije je otvoreno, a duki ne znam koji je kurac, kažite mu da sutra kolo počinje u 17h, poverovaće sig (sig)

bravo duka, verovao sam u tebe sve ove godine

6. Сантјаго Коровјов
    Ko su Azinanik, Max, Stevča Dubai, , Vatra i Vino, DNK, Hrvoje, Sting, Velidžon, Stolica, Rileks, Otac Lazar, Djesba, Mutombo, El_Đomla

Azinanik je maksimilijan morel mislim, otac lazar je laki jelte, Djesba Stevica, Rileks Mlata

7. Ja sam prezadovoljan koliko malo sam zaostao s obzirom koliko sam mislio da cu. Osim za dukom, on mi bezi 120 mnogo je kume ali mozda se prejebe nesto xdd

8. El.djomla je gusti bese? Stevca dubai je gvozden sig(sig)

9. Haha a coa bio sam tu negde u vrhu sve ove godine :)
    Posle prvog kola prodam kapitalce Dekoloa i Valancijunasa i resim da se oslonim na malo poznate snage te mađaru Vojvodi predam kapitensku traku Kolubarskih pastuva

10. Hahha ma nemoguće da je gusti, nije on sig (sig)

11. vatra i vino armin, DNK je onaj plankton valjda, velidzon Fadjo, stolica sam ja sig(sig)

12. pseto sasvim solidan poslednji rezultat u ovom kolu u celoj našoj ligi, hahahh

13. Pa ja kazem da sam malo zaostao kako sam mislio da cu. Od tri kapitalca 18 jebenih. Al dobro ja na ovo gledam kao na vezbe snage i izdrzljivosti na pripremama, ovo je zalog za buducnost.

14. Ко рулет ти је овај фантази, никад се не зна ко ће да проради, тако да, нећу да мењам ништа, само ако ми играч испадне са првенства.

15. Ja gledam da se u sledećem kolu makar par ljudi odavde preskočim, da koliko toliko nadoknadim propušteno prvo kololo.

Elem, samo je problem što mi kurac igrači ne vrede kurcu, tako da za dva prodana ne mogu da dobijem jednog solidnog.

16. napravio sam jedan dosta rizican potez, videcemo kako ce proci

17. Nije gusti el_djomla, i ovde se zove el_djomla igra stalno fantazije (ugl premijer ligu), samo ga sad sere haha, i on je valjevac kao duka i ja

18. Ja prodao Kurbanova i Lovrenja, doveo Marka Tomasa i Vučevića.

Će vidimo, taman CG igra protiv Rumuna i trebalo bi da dobiju, a Hrvat mi je jeftin, a mogu da očekujem koliko toliko konstantne rezultate

19. Snajperišem ja forum dosta samo me zabole da pišem išta kad vidim kako ste defektni

Labeyrie, Shengelia, Mahmutoglu == Bargain

Bravo Duka

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.