Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
о обојици сам причао са псетом да их треба имати и ниједног нисам убацио у тим. будала.
Trebalo bi da je dragic najskuplji sada. Bio bi i gasol na toliko da nije odmarao, iste su cene bili valjda
Dragić pa Bogdanovići valjda
Letoniji treba pobeda za drugo mesto jel da? Da.
A ne, Bogdan je sjebo beše jednu, onda ustaša ako je imao maksimalni rast posle ove
Ma jok lecki, bogdan je jefriniji i od furnijea sig(sig) i dekoloa
Treba, treba. Da l će da ih jebu sudije tu? Turcima treba pobeda da izbegnu Špance
Mada i Letoncima isto to treba
Dragic pa gasol pa bojan bogd pa dekolo valjda. Pa bogdan pa markanen
Dragić će sutra da nakrca 30 lagano
Da, evo sad sam se setio da mogu da vidim listu igrača pre ovog kola
Pre ovog kola, Dragić 200, Bojan 197, Pau 194
па баш зато питам за драгића, пре бих њега имао против ултрадефанзивне француске спољне линије него гасола против мађара
али прескуп је јебему једино некако саторанског да дам и да убацим још неког богаља у тим
Toliko o tvom rezultatu u sl kolu...
Ako ne grešim, ako Letonija dobije, ide na drugo mesto, jer mi imamo najbolju koš razliku u trouglu.
Ako izgubi, Turci i Letonci imaju 3-2 skor. Letnoci su izgubili od Turaka, i Turci zbog toga idu na treće, a Letnoci na četvrto mesto.
Suštinski, Letonci hteli, ne hteli, idu u deo žreba sa Špancima, samo je pitanje da li na njih idu odmah ili u potencijalnom polufinalu. Tako da verujem da će maksimalno ozbiljno igrati Letonija.
Igraće i Turci ozbiljno, ali su Letonci po mom skromnom mišljenju ozbiljnija ekipa.
Coa kaže bolje nekog jeftinijeg Španca da ubaci, pa gde da nađeš jeftinog Španca, ko da im 12 Faberžeovih jaja igra
Duka treći ukupno, svaka čast
Kako nisu, danas bez porzingisa dobili ruse. Igra tima kao lud jbt a bertransi samo prangijaju na smenu
Duka krenuo da jebe a
Svaka čast, Dukka, isplatilo se što si ti pravio temu
Imam cak 75 jbt bas sam prijatno iznenadjen. Ok je to, da su ispostovali porzingis i gasol skroz ok rez.
Marko kuka a cetvrti
Stec prestigao cou haha jebe ga gde ga stigne