Fantazi EP 2017

1. Nigde spec, zablejim ovde na fantazijima evroliga premier i prvenstva razna.. dionizijo me forsira in rl.. i planiram ozbiljno da se posvetim predstojecem nba fantaziju

2. kom nba fantaziju gde ces da igras

3. na Yahoo vrv, tu je onaj fazon sa draftovanjem.. igrac nema cenu nego je jedinstven primerak za celu privatnu ligu pa ko bolje bira

4. nmzs na yahoo za kes iz srbije

5. ako mislis za real money

6. Pripazite se Litvanaca. Ako ja dobro računam, mogli bi da gledaju da izgube sutra i potencijalno odu na treće mesto, uz svoj poraz i pobedu Gruzije (koja će igrati za život a Italija neće). Sa trećeg mesta će izbegavati Špance u četvrtfinalu, a u ukrštanju sa grupom A neće bog zna kolko biti da ti u svojoj grupi budeš što bolji, fazon sa prvog mesta ćeš najverovatnije ići na Grčku

Uvek iste ciganske priče svaki Evrobasket

7. Crni denda koliko ne zna 'de udara jebemti ertel i furnije su mu isti igrač ne jebe sistem hahah

Edit: I antoan dio mu je tu isti s ovom dvojicom xd

8. Tačno userava potencijalno odličnu utakmicu.

9. Izbacio sam malo crno govno, on pokida poluvreme

10. Ja sam prinudno ovo kola morao izmene da vršim jer bih potencijalno imao previše igrača koji mogu da završe takmičenje i onda mi 5 izmena ne bi bilo dovoljno. Tako da je kolo žrtvovano, ne očekujem neki rezultat

11. Француска ово намјерно губи да буде А2 и да иде у наш дио жријеба.

12. Додуше, ако Финска добије Исланд, иде на А2, Французи на А3. А то им тек не одговара.

13. мењо сам порзингиса за валанчијунаса добро па није и он у минусу

14. Nismo mi još prvi, Mitke, ne žuri

15. Не журим брт, али мислим да је ипак Летонија искуснија и намазанија екипа од Турака.

16. Da, ali su turci iskusniji i namazaniji domaćini, ako se razumemo, biće to baš jebeno.

17. Izbacio sam Šarića i Ulanovasa, ubacio Hangu i Mačijulisa. Zajeb. I koji je kurac ovom Tajsu, neverovatne oscilacije.

18. Znači Nemačka na Francusku, pa pobednik tog meča na Španiju. U toj polovini žreba je i Slovenija i ko god bude bio drugi u našoj grupi.

A u drugoj polovini Litvanija i Hrvatska (Hrvati idu na trećeg u našoj grupi, ili na Rusiju ili Tursku), i Finska (koja može da ide na Italiju odmah, to bi mogao da bude dobar meč) i prvi u našoj grupi.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.