Fantazi EP 2017

1. Daj bože 70 da izvučem kako mi ide za sad, urek'o me kosovarski baksuz skroz

+1389
    Fazon, Kalnietis mi jedini odradio posao kako valja, 17, Kuzminskas 3, Vorontsevich 9, Tomas nije igrao, Labeyrie 3 za 15 minuta. Kuzmiću hteo da dam šansu a prejeftin je pa mi se nije isplatilo da menjam, kontao počeće da daje koševe 6, Gudura trebalo da dobije minutažu 0, Bogdan 10, Jović negativan, e živote kurvo

2. ps

E da, nadam se da coa nije izbacio satoranskog xd

Jesam, ali mi je izmena tu ertel, dakle tanko, a drugi plej jović koji je u minusu i ne igra, neću imati preko 100 u ovom kolu.

3. A gasol nece igrati? Xd

4. Tešio sam se xd

Ma jeb'o gasola samo rubia neka odmara minus imam na 8.5 a samo trojke ubada

5. Nisi se ti tesio nego pokusao da zajebes ove fine ljude.

Izvukao si se na rubija, sut za 2 0/2 a za 3 2/5 haha

6. Ma on je kamenjar još nije puno igrao, nije bio neka sekiracija, nego vidi ovu budalu ubacuje van rosoma i ervela i celu prvu postavu na -20 i 4 minuta do kraja, a ja van rosoma zaokružio već xd

7. Pa da evo ga naravno, devet ima i sad još koš bilo kakav i ćao, o jebemti a 2/8 imao do ove trojke

Edit: Preživeh nekako

8. Sreca tvoja pa je asistirao oba puta xd

9. сјебаше ме јовић и жиле

10. Kolko imas, oko 120?

11. ček trebalo bi da sutra bude otključano ceo dan, pošto tek u subotu kreće osmina finala?
    treba dobro promisliti koje izmene izvršiti tu xd

12. око 135 имам и чекам османа и мелиха

13. Uh uh uh dobro kolo brt bravo

14. Da su ova dvojica bili na proseku isprskao bi bas kvalitetno

15. Pa imas li jos koga?

Zanima me kolko coa ima xd

16. Ovo kolo bi za mene moglo da bude najbolje do sad(140 sizn haj), imam 108 i cekam jos Porzingisa, Mahmutoglua i Pavicevica.

17. ps
    Pa imas li jos koga?

Zanima me kolko coa ima xd

довољно да будем још увек у игри да те испишам на крају првенства у пакету с армингом џддд

не знам, баш нешто танко мислим да је тренутно, не рачунам јбг, али биће негде око 100-105

18. Jesi vadio hrubana?

Mogu ja da budem i zadnji, ja sam najgori igrac ove igre ikada vrv nego sam ti rekao za ovo kolo da necu da pravim izmene i opet cu imati vise od tebe pa zato

19. а па имаћеш у овом колу сиг

нисам вадио ни хрубана ни улановаса, два највећа јадника у тиму, и они су ми највише и донели капирам, хахах

јбг бар сам саторанског на време избацио, кад овако погледам, нисам ја ту шта пуно могао да променим

едит: и избацио сам молдовеануа, он ако набије 20+ индекс смориће ме јако

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.