U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
107.3 tačno, svi mi igrali
Na izmenama sam izgubio dosta, Šredera i Ulanovasa zamenili Koponen i Lučić. Ovaj Island svi mogući nakantali, očekivao sam od Koponena 20+ i imao je 10 sredinom druge a posle usra stvar
Mene ispostovali i sreder i ulanovas fino, preko 30 zajedno
е да копонен ми је био у тиму као измена за саторанског, па онда ипак мењао и њега за ертела као да макар кредите скупим ако усере. ништа ту боље нисам могао да направим јбг, такво коло наишло.
Još sam dobro izabrao pošto sam se dvoumio između njega i Jovića haha
Videćemo čija je ekipa najviše spremna za nastavak takmičenja, čak i sa 5 izmena može tu da bude problema
Mislim ne pričam o sebi, ja sam se ukanalio i svakom izmenom idem sve dublje u pomračinu (izbacio Gasola naravno hahaha mada mi nije toliko loše ispalo koliko je moglo, ostavio sam 20-ak kredita u šteku i izmene su mi bile ok, ali ipak)
Pa to bre lečki, to je to, ja samo tempiram formu, polako
Edit: Za evroligu tempiram pre bih rekao pošto mi ovde nema pomoći haha
E šta god bilo, mi smo odvojili svoje leto da bismo učestvovali ovde, a neke baš briga za reprezentaciju, samo su im bitne pare i jagode
Nikoga konkretno ne spominjem, samo onako generalizujem
Ja sam zrtvovao dosta kredita bas zbog prvog eliminacionog kola, za to tempiram formu i nadam se da se ne ujebem za 1/4 tj da cu pogoditi ko nastavlja takmicenje.
Je l' ovo moldoveanu neće igrati, zna li iko, ili svi gledamo letonce?
Izbacio sam ga, nego zbog kladionice pitam.
махмутоглу најбољи за најмање паре
coa, ući će moldoveanu 2 minuta pre kraja, čisto da ti sjebe tiket, jer pretpostavljam da si ga igrao plus, ako si ga igrao minus neće ući
Ma laze bre ima ga na fantaziju
Kao drzao ga je protiv spanaca i hrvata a izbacio ga protiv crnogoraca raspalih xd
Било би добро да уђе па да буде пад цијене.
Zasto brate?
Stvarno sam ga izbacio sad, njega i satoranskog
Било би добро да уђе па да буде пад цијене.
ps
Zasto brate?
Pa da bude jeftiniji za naredno EP, za 4 godine, ako ne umre do tad xd
Па ако га има ко, да мало штети са кредитима. :)