Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Daj bože 70 da izvučem kako mi ide za sad, urek'o me kosovarski baksuz skroz
Pa ja vec imam vise od 70 majmune
Nije mu nikakav kurac nego litvanci sa valancijunasom zakljucali reket. Realno gde ce vojtman, tajs i onaj hartman kako vec na valancijunasa, montejunasa i kuzminkasa...ja sam zato izbacio tajsa i ubacio kuliga
http://www.sportske.net/text_images/201709/eurobasket12523333020170906192039.jpeg
данас сам имо валанчијунаса слукаса и антетокумпа добро је прошло
после сто година
Ko je sad izbacio gospodina Hrubana haha
https://i.imgur.com/4gY0DPV.png
gospodin
imam jedno pitanje, šta se dešava ako npr. ja imam 3 ili više igrača u timovima koji ispadnu npr. u osmini finala, a mogu da zamenim samo 2? Je l mi taj jedan viška ostaje kao da nije igrao tj. nula bodova, tako nešto kapiram
Ispravite me ako grešim, ali Hrvatska ne može ni više ni niže od druge pozicije, i Šarić igra 20 plus minuta u apsolutno nebitnoj utakmici i šuri, čisto da bi mi pišao u usta jer sam ga privremeno zamenio pred ovo kolo?
Nula bodova taj igrač
Ja samo da cestitam gospodinu hrubanu. I da se najebem majke okeriforu na promasenom bacanju koje mu je uzelo dva indeksa i max rast. A i na sutu 1/7 mu jebem majku isto.
Ала немам среће па то ти је. Убацим Томаса, мислим наиграће се ко човјек против Чешке, он днп. Па јебем ти Хрвате, кад год сам имао неког од њих у екипи, увијек ме је издао неки.
Ko mene grci sugavi
E da, nadam se da coa nije izbacio satoranskog xd
5 измена имаш пред елиминациону фазу
E, ali stvarno jebote, ovi Hrvati, kakvi paćenici, za priču.
40 razlike se iživiš u nebitnoj utakmici na Česima, svi glavni igrači ti igrali 22-25 minuta, nabili indekse ful, bravo Šariću pičko zekousnasta, jesi napunio Čehe i naskakao se govno smrdljivo jebem vam majku ustašku kompleksašku kako ćete ispasti pre polufinala od neke Letonije ima da se pušite
SRBIJA
Pa ispasce od litvanije u cetvrtfinalu a mozda i u osmini finala jer im dolazi srbija/letonija/rusija
haha bravo šarke srbine, ja ga ubacih baš pred ovo kolo, imao sam neki osećaj da će pokidati
ovo će bit dobro kolo predosijećam
иам 115 од петорице коначно, чекам још гасола од капиталаца