Fantazi EP 2017

1. леле поцепаја сам ово коло

2. Haha imam ga ja (moldovanua). Je l usao na kraju ili ne? I koliko ima Tima zasad, sa fona sam pa ne mogu da pogledam

3. Tima na nekih 12 otprilike minus 4 faula, moldoveanu neće ni ući

4. Hahahahahaha vidi blumsa bratinu

5. Pih, ocekivao sam bar nekih 20-30 od njih dvojice zajedno
    Nije ni ovako lose kolo, ali sa tim bodovima bi bilo top

6. https://vukajlija.com/forum/teme/72166-fantazi-ep-2017?strana=75#post_3798314

ahahh jebem te usta xd
    pa niste svesni kako ću da vas karam kad krene evroliga

7. Marko ti imas porzingisa, mahmatoglua i dzedaja? Oko 200 ces imati mislim xd

8. не, био ми валанчијунас уместо порзингиса у овом колу

9. имао је и он 35 мислим

10. Hahaha bravo marko usro si...

Ja sam na nekih 135-140 nikad ne saberem lepo al zadovoljan sam

11. Coa kad se pojavi nek napise koliko ima pa da se smijemo svi zajedno drugarski

12. ред је био, сјебо ме порзингис у два кола а кошта ђаво и по набијем га, чим сам га заменио кренуло све до јаја

13. I mene sjebo al sam ga istrpeo, danas bi imao 40 da mu nisu ukrali brat bratu 8 indeksa

14. гледам сад, ово је засад трећи најбољи резултат за једно коло, видећемо јел неко вечерас био јачи

15. Ја 121. Ујебали су ме Јовић, Кузминскас, Тајс и неиграње Томаса. Срећа Махмутоглу, Осман и Порцингис извукоше ствар, био сам баш у каналу тоталном.

16. Браво Марко, развалио си ово коло.

17. Rekao sam ti minimum 20 vise. Receno-ispunjeno. A ti nisi uzeo gasola.

18. Гасол сероња ми је срушио дојајан тикет јебем га ја, нисам знао да јури рекорд, мислио сам да ће играти типа 10 минута па га хватао минус...

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.