Fantazi EP 2017

1. Neki milvol imao 198,7 poena jebo sebe u guzicu

2. лоеба ти јебем

3. изашли резултати, закувало се богами опасно при врху, дукка који је био неприкосновен сад је трећи, од четвртог до петнаестог места кркљанац

4. скотчио сам са 65. места на девето, задовољан сам

5. I ja sam zadovoljan. Skocio sam za 40 pozicija u generalnom plasmanu a u nasoj ligi sam zaostatak za prvim smanjio za 60. Ovih 78 je dostizno.

A i mislim da imam dobru bazu, samo da odradim prave izmene sada i borba

6. Marko ako si ti deveti koji je mutombo? I ko je mutombo uopste haha

7. Mutombo je onaj košarkaš što je studirao u Majdanpeku

8. Xddd to znam nego ko je odavde mutombo

9. Бога ми, густо. Биће верга до самог краја.

10. шести мутомбо

11. Opa peto mesto nisam ocekivao

Bice klanja opasnog

12. Fala bogu, bar sam Armina stigao, blam me bio do sad. Mislim i sad je, al ono, malo manji.

Mehmutoglua sam imao u prvom kolu, posle ga zamenio i nisam ga ni ubacivao dalje, on najviše poena doneo iz Turske, možda još uz Džedaja. A 42 je valjda koštao na početku, strašno, a ja ne mogu da sačekam, nego menjam igrača od 42 kredita, a ostaju mi neku budibogsnama.

Dobro, što reče Coa, od 4. mesta na dole je sve dostižno, a i ovi gore, Dukka će da valjda tradicionalno da zaboravi kad počinje jedno kolo inače nije pošteno, Marko će da se iznervira i batali i fantazi i vukajliju i sve u kurac, jedino ovog Mutomba će teško neko da skine, ti studenti ionako nemaju pametnija posla nego da igraju fantazi.

13. Posebno studenti iz Afrike jer dobijaju stipendije svojih zemalja pa ih boli kurac

14. Pa ko je mutombo jebo vas mutombo

15. Nemam pojma, ali trojica od top 10 igrača u fantaziju su na ovom forumu, tačno smo najveći stručnjaci na Balkanu, a i šire. I mi ostali bismo bili u top 10, svih 24 nas, al nemamo sreće jbg

16. ps
    Pa ko je mutombo jebo vas mutombo

pa dikembe mutombo, onaj košarkaš iz konga što je studirao u majdanpeku i igrao u nba posle jesi bre naporan boktejebo

17. Sreta Steta je mutombo ako me secanje sluzi. mutombo55 koristio je taj nik vec na sp i oi

18. ma da igrao je mutombo već sa nama samo se ja ne sećam ko je, moguće da je sretašteta

19. danas su mi svi igrači išli u rast, i to mahom maksimalni, sem lovernja koji trokira, izbio sam negde na 1200 sa sve izmenama

ja baš stežem kaiš na ovom fantaziju, pravim suficit k'o vučić

samo što mi ovo nije trebalo baš u petom kolu ali jbg sad

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.