Fantazi EP 2017

1. LAJK SVI MI KOJI SE PLASIMO LUKE ZORICA

2. Mislim da svabo moze da drkne francuza. Svabo pokazao ozbiljnu i organizovanu(hehe) odbranu npr protiv italijana a francuz jako slabo brani spoljne igrace gde je sreder. Najslabije brane centra a opet lovernj nije u nekoj top formi trenutno, ostale visoke igrace francuske ne bih komemtarisao osim batuma koji je ipak na 4 i vrlo lako moze da siluje tajsa u prkno. Mislim da sreder moze da im utrpa solidnih 30p i ako budu nastimovali odbranu bice egal. Videcemo jbg al mislim da nisu francuzi bas toliki favoriti, jedna finska sa 2 igraca im ie uterala kurac a slovenci su mogli 30 razlike da ih nabiju da su hteli

3. Slazem se za to da smo mi, spanci, slovenci i letonci sigurni u 1/4 a od ova cetiri tima spanci su najmanje sigurni jer jedino oni igraju protiv necega sto se zapravo moze nazvati repstacija koja je usput i domacin.

Ako izbace iz igre zbog faulova gasolove, ernangomete, rubija, rodrigeza i navara-imaju sansu xd

4. Haha koji crni batum i otkud on četvorka sad

(znam da si hteo da napišeš dijao ali me to ne sprečava da te sprdam jer poznaješ košarku kao tilmo xd)

5. Živo me zanima kako će izgledati utakmica između španaca i turaka sad, ne mogu da dočekam, da l' će sudije ostati po strani i pustiti da ih španci načukaju 35 razlike ili će donekle držati domaćina u igri nekim skandaloznim odlukama tipa da spuštanje lopte gasola na parket sude kao korake i sl. xd

6. Batum xd

Znas sta ce da ujebe turke? To sto ne mozes da isciganises cigane jbg kad budu poceli cigani da se bune kod sudija, da placu, padaju i bacaju se po terenu sudije nece znati sta ih je snaslo. A za razliku od letonaca ipak imaju neka imena tj kredit kod sudija

7. Lol uzeo sad da radim izmene i sve mi u glavi da prva počinje u 11:45, bukvalno sam završio u 11:29 i skontao da kreće u 11:30

8. Продао сам Дончића и Хангу да бих углавио Копонена и Фурнијеа, у том тренутку ми деловало као одлична идеја... Боже сачувај, лик има просек 8. Мада сам Шредера довео захваљујући томе.
    https://image.prntscr.com/image/_yHQZn5aSueKJG2bSZsWyA.png

Тројица ми сигурно испадају, Пустовиј и два Немца/Француза. Ако Финска не прође, играћу са играчем мање.

9. Ja po dva naša, Španca i Slovenca, sigurica

https://i.imgur.com/mBRL2xd.png

10. Jbt ja bi jos drkao ovo da nisam video mlatonijev post kako ovako rano

Sad mi je ostala neka kombinacija koju sam isprobavao samo postoji sansa da igram sa dva igraca manje sl kolo al valjda nece. I valjda necu imati nulu mislim da sam drkao i posle 11 i 30

11. https://i.imgur.com/vZnJPCR.png

Ovo sam ja izvukao, govno ali jbg sad.

Hahah smem da se kladim da duka još pravi izmene :D

12. Meni u timu ostao antonov. Valjda ostao, samo da nije nula jebem ti...

Mlatoni pogodio sa docicem, ide mali na 30 danas

13. Evo veselja potencijalnog
    http://www.eurohoops.net/en/eurobasket/511262/kuzminskas-doubtful-greece/

Em što će da ujebe polovinu ljudi ako ne igra, em što će šanse grčke porasti jedno 30%, a ako grci prođu nema tima koji neće biti u problemu (sem mog xd)

14. Nije nula izgleda, zakljucano mi sa ovim poslednjim sto sam drkao. Nadam se da prodju rusi jbg ili minimum jedan igrac manje

15. Coa i meni se jebe za grke/litvance imam samo ulanovasa(ne mogu coveka da izbacim od prvog kola haha) voleo bih da ispadnu litvanci i da ne igra kuzminskas to nam je sansa jer smo govna xd i smem da se kladim da si ovo video odavno al nisi hteo da kacis ahahhaha

A duka je na odmoru mozda nije ni pravio izmene

16. Hahah pa naravno da nisam hteo da kačim, ja sam najveće govno od fantazi igrača :D

Ma jok, evo sad otvorio oči, pustio basket i listam vesti, srećom te sam tim sklopio juče i preskočio kuzminskasa svakako

17. pih ja baš prodah dončića da popunim druge rupe u timu, vratio bih ga verovatno posle ovog kola, al ode na 30 dečko sad izgleda jbg

18. Meni kuzminskas bio u nekim kombinacijama kada sam vadio markanena da sam se sjebo muda bih pojeo

Ako bi moglo da prodju spanci, srbi, ukrajinci, letonci, finci, grci, rusi i svabo to bi bilo top xdd

19. Haha ne bi moglo, igrao bih sa maksimalno 7 igrača četvrtfinale

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.