Fantazi EP 2017

1. Ko prolazi dalje uopšte? Kontam da smo mi, Španci i Slovenci sigurni, verovatno i Francuzi i Letonci

2. незнам шта да убацим сад стварно

3. Kakve sam izmene napravio jooooooj

4. Једва склепах...

5. Marko besan tim to je bas

6. Ау, стварно свака част.

7. реци испадне литванија :ДДДДДД

8. Pa i to moze da se desi, grci su usercine opasne. Od svih cetvrtih ekipa oni jedini imaju neku sansu ipak su tu kalates, slukas, printezis, burusisa moze da prokenja sut.. Jaca je litvanija, nema price, ali i olimpijakos izbacio cska sada na f4 grci su ludaci

9. zivojin misic MOJ DEDA!

10. Sanse nema da dovedem ikakve normalne igrace umesto ova dva balvana osim ako ne prodam jednog kapitalca. A ubedjen sam da ce da sasiju sva petorica

11. 70 bodova hahah

Hanga i Izraelac nisu ni igrali, Tajs, Jović, Mačijulis, Ertel i Gudurić zajedno mislim da nisu dobacili do 15. A priznajem da sam se ponadao nakon 5. mesta, da možda mogu i Duku da ugrozim.

12. ја ево наклепао нешто, па ми остаје да се надам неком чуду типа да турци неком ненормалном крађом појебу шпанце, да словенци испадну од украјинаца или нешто слично па да као будем мало конкурентнији, иначе ако омашим више од једне прогнозе за ову осмину финала или наши или французи испадну бићу ја у курцу одличном, а не делује немогуће да французи подућкају

13. italija ili finska

hrvatska ili rusija

zajebane stvari

14. Ja tipujem na svabu i rusa

15. sta mislis da ce svabe da otkinu francuze? uh to bi mi sjebalo koncepciju skroz xd

ja tipujem
    francuska
    letonija
    litvanija
    rusija
    finska
    to od ovih što su neizvesniji za prolazak, slovenija, španija i mi smo 99% već prošli u 1/4

16. Волио бих да Рује одвале Ује, барем једно 20 разлике, чисто да виде како је то кад их избаци неко други осим Срба.

17. Glup skeč, eno izbaciše ih česi onomad kad su išli na nas

Kukaćete vi zbog tih hrvata samo dok im se roko leni ukić razigra!

(da ne pominjem darka planinića sad xd)

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.