Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Ko prolazi dalje uopšte? Kontam da smo mi, Španci i Slovenci sigurni, verovatno i Francuzi i Letonci
незнам шта да убацим сад стварно
Kakve sam izmene napravio jooooooj
Једва склепах...
https://image.prntscr.com/image/DWQmuVnSQmSj58g9B7qpkA.png
Marko besan tim to je bas
Ау, стварно свака част.
реци испадне литванија :ДДДДДД
Pa i to moze da se desi, grci su usercine opasne. Od svih cetvrtih ekipa oni jedini imaju neku sansu ipak su tu kalates, slukas, printezis, burusisa moze da prokenja sut.. Jaca je litvanija, nema price, ali i olimpijakos izbacio cska sada na f4 grci su ludaci
ahahah
zivojin misic MOJ DEDA!
keep it up,bud!
Sanse nema da dovedem ikakve normalne igrace umesto ova dva balvana osim ako ne prodam jednog kapitalca. A ubedjen sam da ce da sasiju sva petorica
70 bodova hahah
Hanga i Izraelac nisu ni igrali, Tajs, Jović, Mačijulis, Ertel i Gudurić zajedno mislim da nisu dobacili do 15. A priznajem da sam se ponadao nakon 5. mesta, da možda mogu i Duku da ugrozim.
ја ево наклепао нешто, па ми остаје да се надам неком чуду типа да турци неком ненормалном крађом појебу шпанце, да словенци испадну од украјинаца или нешто слично па да као будем мало конкурентнији, иначе ако омашим више од једне прогнозе за ову осмину финала или наши или французи испадну бићу ја у курцу одличном, а не делује немогуће да французи подућкају
italija ili finska
hrvatska ili rusija
zajebane stvari
Ja tipujem na svabu i rusa
sta mislis da ce svabe da otkinu francuze? uh to bi mi sjebalo koncepciju skroz xd
ja tipujem
francuska
letonija
litvanija
rusija
finska
to od ovih što su neizvesniji za prolazak, slovenija, španija i mi smo 99% već prošli u 1/4
Волио бих да Рује одвале Ује, барем једно 20 разлике, чисто да виде како је то кад их избаци неко други осим Срба.
Glup skeč, eno izbaciše ih česi onomad kad su išli na nas
Kukaćete vi zbog tih hrvata samo dok im se roko leni ukić razigra!
(da ne pominjem darka planinića sad xd)