Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
pa samo su španci i sigurni zapravo, ja se nešto plašim da ubacujem ove naše
па ако грци и летонци издувају ја у најбољем случају идем са 7 у полуфинале, хахах.
јебено су ово оправили, нисам мислио на време, могао сам боље измене да имам у тиму кад сам имао времена да их заменим па да их сад имам као какву-такву резерву, да мало више водим рачуна о шпанцима од којих сам бежао све до сад ево, ал' јбг.
заправо ми је цео концепт усрао пораз француза од немаца, све друго сам могао да надокнадим, ал' ово ми је баш било неочекивано.
Mene sjebalo što sam propustio celo prvo kolo jer mi slepci nisu odobrili nalog, propustio bih i drugo da se nisam setio da imam stari.
Ako mi i Španci dobijemo, ja sigurno idem sa 10. Ako ne, dućkam đokovića.
Pošto imam po jednog Ruju i Grka u timu (tu će jedan ispasti) i dva Slovenca.
Mada kontam da nećemo ispasti. Jbg, proradio i Kuzmić u napadu sada, ovo bilo rutiniranje Mađara. Jović i Bogdan da odigraju standardno dobro + malo bolja partija u odbrani i sve kul. A pritegnuće ih Sale sada.
Pa nismo mi Hrvati boga mu.
Ja se nadam da ispadnu spanci pa da vas oderem u polufinalu jer cu jedini imati 10 igraca xd
ps treba da vratis nik bosko simic na par dana da odas postu kao i to
ja bih izvodio razne stvari da imam 10 igrača, al imam ih 8 jer su me sjebali francuzi i litvanci, pa sad španci (i eventualno srbi) samo xd
eventualno bih mogao da rizikujem da ubacim još jednog rusa pošto imam i šveda, a nijednog grka, pa ako ispušim sa rusima da se lepo odjavim sa fantazija xd
Arm da ti iskreno kazem zabole me kurcina
Hahah
Ps, na koga ti tipuješ u duelu grka i rusa? Cenim na grka, slukasa si uzeo sig
Kapiram da ovamo navijaš za letoniju jer imaš porzingisa a do sad nisi imao slovence, sumnjam da si ih sad ugurao
Sad je najgore sto ne mogu da uzmem npr sveda jer ce svi na svetu ubaciti sveda, moram da se kockam sa tim da ce da ga ustopuju kalates, slukas i mancaris i da npr proradi fridzon. Ako mislim da napravim neku razliku pa se pobijem(sale djordjevic tm) za neku medalju. Razmisljam cak i gasola da izvadim mozda mu se vojtman najebe majke a bencing snajperise trojke 7/8 xd
Ugurao sam dva slovenca jer pobijedjuju a porzingis ide indeks 30 pa ga prodajem. Ovamo tipujem na rusa imam 3 komada
Edit: dva rusa ipak izbacio sam sveda
Sećate li se onda kad sam pisao da bi arminu trebalo dati neki hendikep da bi se takmičio ovde s ostalima i predložio da mu dodamo bar 150 poena na finalni skor da bi mogao da bude pri vrhu?
E pa ne bi mogao ni s tim aahahah
A kukao si picko kad je bio ispred tebe? Xd
Koga si ti uzeo, cenim printezisa? Nesto mislim da tipujes na grke da imas dva komada
bogdan ili dončić hm hm
prvi je kao siguran u polufinalu, al drugi jeftiniji, a sličan doprinos imaju hm hm
Pa rekoh gore, na grke i letonce tipujem jer je malo nerealno (mislim i nije, to su 50-50 utakmice, nego eto, kao malo veće šanse se daju ovima drugima) pa da na osnovu toga profitiram u preostala dva kola ili da ga podućkam, nema sredine.
Nemam printezisa, papanikolaua od prethodnog kola i sad uzeo slukasa ali se tu sa slukasom još premišljam.
Edit: Pa bogdan falabogu ako nemaš puno naših već (ne jer je sigurniji nego ako protiv italijana i belinelija kojem šište jaja za odbranu ne nabije 25+ poena i indeks od 30 nek se tera u kurac)
Doncic. To je utakmica na 200 poena a mi i italijani cemo odigrati 66:61
Ja se razmisljam da odjebem ove slovence i ruse i da metim ipak printezisa i slukasa pa da idem sa 9 ako prodju rusi