Fantazi EP 2017

1. haha koga poslušati sad (oba mišljenja imaju smisla) xd

mada mislim iskreno da će i naš meč na dosta poena da ide

2. Poslušaj svoje srce (pseta xd)

3. hahah pa možda i hoću, tebi još gulera nisam oprostio xdd

edit: ipak ide bogdan rekao bih, JER SRCE MOJE CRNO BELO JE

4. Ja da sam na mestu italijana pravio bih istu taktiku kao sa fincima-ne pustaj pas na visoke igrace i brani trojke. Pusti spoljne da prodju prvu liniju pa skupljaj(meli i datome pokretni) nek bacaju duge dvojke ili traze izlazni pas a u napadu sibamo trojke pa kako nam bude cela spoljna linija na skok.

A ovamo mislim da ce letonci da igraju na kos vise jer imaju pun kurac poena u rukama a glavni defanzivac ce ipak da cuva dragica, na ovoj utakmici me ne bi cudilo da bude vise suteva za tri nego za dva. Dragic, doncic, rendolf, prepelic, strelnieks, bertransi, tima, porzingis jedino gaspar nema sut za 3

5. Cekaj sad, ti ces poslusati cou koji je osvedoceni zajebavac ljudi?

6. Ne ozb, više stvari ide u prilog dončiću, i efikasnija utakmica i lakši protivnik za čuvanje (manje problema s faulovima) samo se ja eto nadam da će da se upuva (za dobrobit mog tima) i mislim da bi mogao lako, dešavalo mu se već

7. Jače je od mene da unosim nemire u tuđe timove xd

8. Pa...tima npr uopste nije toliko dobar igrac ali kad se protivnik fokusira na sut brace bertrans i porzingisa on dobija prostor koji koristi jbg. Kad na to nakalemi svoje skokove i asistencije koje i inace ima dodje do indeksa 20+. Ili kad turcin napravi taktiku za bracu gasol pa ih isevaju caco, rubio i navaro. Tako isto mislim i sada

9. na kraju ću možda dragić + kuzmara + luča, sad se pojavi i ta opcija sasvim korektna xd

dragić nakon lošeg meča ubija narednu sig(sig)

10. Ja kapiram da ce kapiten janis blums da ponovi onaj sut od protiv turaka jer je kapiten tu kad treba i ozbiljno ga razmatram. Macvana isto zato. Fridzon je sigurica ubice grke iz coska jer ce gledati samo sveda a za razliku od ovih pajsera imaju zapravo dobre defanzivce spolja

11. A mozda je i vreme da stimara pokaze zasto je otisao u tursku jbt kakav bi to iks faktor bio neocekivani ne postoji neko ko nema kuzmu ili bobija

12. Јесте ли направили шта?

Ја сам вртио и вртио и како год, најбоља опција ми је да ми испадају 4 играча, ако не буде каквих изненађења, 5 у најгорем случају.

13. Ja imam svih 10 i imacu svih 10 i posle nije mi to frka, frka mi je sto je ponuda na 2, 3 i 4 takva da cemo svi imati iste igrace. Nasi i spanci su jaki na 1 i 5 haha ostalo budibogsnama jos kad necu spance da ubacujem onda je jos gore. Idem sa 3 svaboa i jebes mu mater iznenadjenjima i velikim kvotama do pobijede

14. https://image.prntscr.com/image/0K1kYIcGQe6OMBVSVZgBqA.png
    имам двојицу неактивних, испада још најмање један (датоме најврв), недај боже да испадне србија или словенија иначе сам угасио, овако таман имам те три измене да покријем у следећем колу, додуше са неком бедном количином кредита са којом не може ништа да се купи да ваља

сјеба ме литванија само тако, могао сам до првог места да идем сиг (сиг)

15. Marko, izrotiraj šveda, bogdana i mahmutoglua tako da ti mahmutoglu ode na klupu, kulagin sa klupe uleti na pg, a šved i bogdan budu na dvojci. Pa onda možeš da se ponadaš da kulagin zaigra malo i napravi 2-3-5 poena, svakako bolje od mahmutoglua.

16. Mislim jbg možda uleti i nabije -5 u dva minuta što je gore od nule mahmutoglua, al' opet...

17. ма отићи ће у минус будала, боље 0 него минус

18. Meni zao sto je marko usro onu timcinu. Mada njegovih 8 aktivnih ima prosek 120 xd

19. Ацо Петровић - НА ПОДИЈ ПОПЕО СЕ!
    https://www.oprava.ua/media/wiki/pal-zileri-history4.jpg

20. fali mi tačno 0.23 kredita za onu kombinaciju sa dragićem, dokurca

sad mora dončić ipak, al u toj kombinaciji mi ostaje 24 neiskorišćena kredita, plus veliki zajeb ako slovenija ispadne jer imam i rendolfa

sa bogdanom bi išla druga opcija, al onda bih morao lučića umesto mačvana npr. a nešto mislim da će mačvan da iskida sad

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.