ABA FANTAZI 17/18

1. xd

šta se to dešava pa ovome lendri ulazi u 15. minutu? pa neću ni da ga uzimam, ja sam očekivao da im on bude prvi igrač tu, i to bez premca

2. Ja imam jednog koji je kostao 5 a evo vec tri kola donosi po 8 indeksa bog fantazija ostr

Coa pa covek izlazi iz povrede rekao sam ti da ga ne uzimas jos ovo kolo, tek ono tamo, taman nek srga cenu

3. Haha aj bezi gordicu u picku materinu

4. ma znam ja to ali je u prošloj ipak igrao više jbg

jao ja imam timčinu od 160 + žorić au au 'ajde žoriću nabij 1000

5. Pa jel bi ti silovao bitnog igraca posle povrede u utakmici u kojoj vodis 20 razlike u prvom poluvremenu?

6. pa bih xd

https://image.prntscr.com/image/cR8GPOmFS7CQ0KXi-em89A.png

ovo je onaj drugi tim za koji sam rekao da je baš baš bolji od prvog, da mi fundić nije izjebao i prvi i drugi tim, sad bih se stvarno nadao da kao može nešto, 160 + žorić

7. Ja imam jednog koji je kostao 5 a evo vec tri kola donosi po 8 indeksa bog fantazija ostr

Da li je njegovo ime i prezime Radoš Šešlija?

8. On je glavom i bradom. I to brat na sve tri bio na 2-3 i onda u poslednjih 3min dotera do 8 xd na poslednjoj dve sekunde pred kraj ofanzivni skok i kos xd a napisao sam vec ovde na temi da ga imam sad kao krijem xd

9. Jesam rekao da obratite pažnju na tog godpodina

10. Nisam video to al sam cuo od avdica valjda da ga je nesto hvalio tipa dobar sut i reko aj ubacim jednog jeftinog pa da uzmem i jednog skupog u vidu rocestija i izbor pao na njega

11. haahah

klasično pseto, neće sig ma 100% ma nema boga evo gledaj samo u EL fantaziju kad bude imao i štimca i milutinova i mitrovića xdd

12. A dobro sta kopate sad po starim postovima...

13. Pogledajte ekipu zadra i pogodite koga ja imam u timu hahahaha
    https://i.imgur.com/WXPCsfq.png

14. Hahah valjda će dobiti i 10% na tih -4 :D

Ja ovog ivanova imao, više sam očekivao, sad vidim na printu da je bio prosečan skroz

15. Kakva je tabela, meni onaj bag opet?

Inace u prvih 10 valjda je tim sa ovim imenom: Bala Brat Maya Berovic i Buba Corelli haha

16. Bez haha razume se

17. ја је не видим никако, још нисам ушао на табелу наше лиге откад је почела

зар нису могли да убаце једну колону са укупним индексом играча до сад уместо броја година (лол) а не да морам да купујем десеторицу док утврдим који ће имати највећи раст

18. Ma ta ukupna tabela lige nikad nije ni mogla da se vidi, ko zna šta je pseto to izhakerisao kad je video

19. ја све заборавим на те псетове хакерске способности, хах

други тим ми је 32. у генералном пласману, на 20 поена од топ10

ево сад сам нас потражио (срећа те барем срч бар имају):
    псето 384
    млатони 375
    ja 359

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.