ABA FANTAZI 17/18

1. Milošević bratina, uzeo sam ga na 29 čini mi se, ubedljivo mi je najbolji igrač u timu

Edit: Ili je na oko 32-33 bio, ne znam sad

2. Sledecu tekmu nosim transparent lolo

3. Moj pik radivojevic solidno pokidao

4. Kolko imate bez ovih sutra?

5. Sto mi je drago sto sam pogledo ovu tekmu, razmisljo sam prvo da gledam grke, al imo sam neki osecaj da igokea moze ovo da dobije, pa sam se predomislio. Igokea dobar tim ima, rajt maćka s njim mogu do f4 komotno, radivojevic igra bolje nego sto sam ocekivo, milosevic napredovo, ljubicic solidan aba plej, vosington kad poludi moze da napuni protivnika, jevtovic i rikic sasvim dovoljno za sve manje bitnu poziciju u modernoj kosarci...

6. jevtovic i rikic sasvim dovoljno za sve manje bitnu poziciju u modernoj kosarci...

Ovo sam nesto skoro razmisljao pogotovo tokom ep, pre samo par sezona "cetvorke" bile skoro najbitnije u ekipi i neretko mvp, pa bjelica je bio mvp el. Sad su sve kvalitetne cetvorke otisle na 5, sve je manje ekipa sa teskim centrima a igra ne moze da se zamisli bez kombo bekova sto su vecinom bekovi koji prenose loptu. Prepisuje se kod nas sve iz nba pa tako i trendovi

7. Ja sam jadan baš naspram prethodnih kola, otprilike 100 + 1 sutra

8. Na ep si u polufinalu imao od cetvorki da valja samo rendolfa a on im je igrao 5

9. Mene ubise musa, feldin i andric, mislio sam da idem 170+ a ovako 120-125 i jedan sutra
    Edit: evo izbacise, 133 + 1 sutra

10. To je dosta bolje od mene, baš dosta.

Ali ako mi je za utehu, ti si imao 10 izmena jbg, ja nisam hteo to da koristim i eto gde je ta razlika, pecarski - bitadze, taman toliko. xd

Serem, još sam u fazi prikupljanja kredita, u narednom kolu ću imati 9 igrača sa sigurnim maksimalnim rastom (kad dam musu i radanova, možda i svih deset)

11. Čime se gordić drogira ovih dana?

12. Ma ja kupujem samo igrace koji ce mi igrati do kraja lige puca mi kurac za kredite. I za musu sam mislio da ce biti tu do kraja ali ipak cu da ga vadim. Moram da vidim da nekako ubacim jos iz mege enisa/rebica/cancara(ne mogu da provalim kome budze statistiku ove godine jos uvek za sada kapiram da bitadze i enis idu u nba), nikolsa cu umesto muse nekako ako uspem i rajta(njega cu umesto radivojevica dok moze mnogo je dva iz igokee iako deluje da mogu na f4 sa ovim timom) i imam na radaru jos par nekih igraca koje gledam da uglavim i da ne menjam vise nista osim ako se neko bas povredi

13. Da, gordic i coko moko ukic, sta im se desilo to?

14. A zoric ima 1, proslu je na poluvremenu bio -3 na kraju isterao na +20 igra samo drugo poluvreme izgleda

15. Mene zaklaše Musa I Čeri koje sam ubacio za ovo kolo, vidim da će se kratko zadržati

16. Na koliko si mlatoni? Doduse ti vrv imas nekoga iz ove trenutno xd

17. Imam Ćorića xD

Bez njega 115-120, loše baš

18. A sutra nikoga?

Jbt da su musa, andric i feldin doneli 50 sto je prerealno jer im je neki prosek isao bih na 200 fazon

Edit:

Bez njega 115-120, loše baš

Sa njim 114-119 xd

19. Pa košta 8 kredita jbg

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.