Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Radmilo igra víše fantazija nego Rađ braće što ima
Vosington radi sta oce protiv mzta
негде сам на 175 с овим тимом у лиги.
онај други што је солидно добар ми усра вук радивојевић јебени јебем ли му семе, баш сам се понадао, али имаћу тамо неких 210-215.
Vošington indijanac klasičan
Мого је неки већи шорц добуче.
Ja oko 160 izdao me seslija izdao me brat. Zadovoljan sam vadjenjem vuka radivojevica feldin gomno
Rajt u igokei do 1.1. sigurno....navodno u papirima ga igokea placa 7 000 evra a ostatak njegova agencija
Ko ima Vilijams-Gosa, Milera, Šalića I Rajta ja imam
http://i.cdn.turner.com/drp/nba/suns/sites/default/files/styles/story_main_photo/public/jenkins160803_777.jpg?itok=moLAhVvq
Valjda dogovoreno sve oko prelaska u IGokeu Johna Jenkinsa, spavas li mirno evroligo
Dobrodošli u entitet košarke xd
Dodiklend, sace i struja poskupiti, al bar imamo ozbiljnu kosarku nadomak BL lolo
Delim prvo mesto u kolu sa nekim likom, videćemo dal će da pošalju loptu
http://i1.wp.com/www.makelifelovely.com/wp-content/uploads/2015/03/Basketball-Party-3.jpg
Poslaće meni samo ipak pošto sam imao jeftiniji tim od ovog drugog koji ima isti rezultat
Čestitke!
Preteče me Mlatoni, taman sam hteo da okačim link vesti i da pitam jesi li ti taj. Sad znamo kako se zoveš i prezivaš :)
свака част, млатони, браво :)
беше уз лопту и нека карта за текму по избору иде или сам се ја прејебао?
ја се приближавам топ10-у с оним другим тимом, сад сам на 3 бода од десетог места, засрао сам ствар што сам узео божића за ово коло јер сам јурио раст у том тиму уместо вилијамс-госа, сад бих био негде осми лагано али још има наде као да се умуљам у врх иако ништа као курац не знам
Čestitke, Mlato. Baš mi se sviđa kako izgleda lopta na teveu, iako nešto i ne gotivim prošarane košarkaške lopte. Volo bi da dobijem i ja jednu čak i po cenu da me kasnije Ćilmo nađe na flezbuku.
Nego šta je s onim drugim kolom, je l neće da srede to? Ja sam mislio da će da vrate svima poene, sem možda Psetu, pošto je on dete s Kosova, a Ćoki predsednik lige, pa je nekako prirodno da mu misteriozno nestanu poeni he he
Bravo Mlato
Takoje bre mlatoni VUKAJLIJA TIM MADAFAKING RULZ xd