Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
moze i h2h
Пустићу ти шифру у ПВТ.
Može brt samo pod uslovom da teraš do kraja sezone, inače nema jbg.
To je to, još jedno mesto je ostalo, oni sa liste, plus dionisijo i (eventualno) anarhist i još jedan koji se prijavi i gotovo, kratim ligu na 12.
Edit: Jedno mesto je ostalo za stevana ako bude 'teo da igra uopšte fantazi, ne znam da l' se izjašnjavao. A ako se ne prijavi 12. igrač, 11. otpada jbg, al' uleteće već jedan verovatno.
strogo, ali pravično
Стец стари фантазер има А лиценцу, боли га туки.
Hahaha mitke
Шта нам је са Стецом, нисам видио чоека 100 година на сајту?
Ubacio se u neke paramilitarne formacije, hoće krajinu da vraća, kaže smučio mu se život ovakav.
Дајте чоеков број, имам трактор и приколицу, да организујемо транспорт кућне технике, кад је већ така ситуација.
E pa sad si baš pokvaren, ne pada mu na pamet da opet seda u traktor.
Javi se stevane jebemu bez tebe nije to to!
Šta je sa benijem, ima li njega nekud, da l' bi igrao?
U poslednje vreme banem bar svaki drugi-treći dan, makar na 5 minuta iz off-a, da imam trip da sam u toku.
Učestvovaću, hvala na čuvanju mesta, lepo od tebe Aleksandre, ali to vas neće spasiti moje bek-tu-bek titule ehehe
Увијек је теже одбранити титулу него освојити је.
Jeste, zato su uvek u istoriji i napustali utvrdjenja i bezali u random sumu pa kad neprijatelj zauzme utvrdjenje napadnu ga da ga sjebu -_-omg
Ignorisi me, serem random, nervozan sam solidno sig (ozb)
Хероин лош и никакав?
Zivot kad uhvati da jebe i ne staje.
Ооо, савршено знам како се осјећаш.
Ja ne disem pomozi mi
Зови хитну помоћ брт.
Hocete da vas ja jebem? Bolje nego zivot -_- omg