Aha, ok onda nista. Ne, ja sam haker bas veliki hakujem pentagon i to i da je neki veci problem ja bih to resio, naravno, ovako sa ovim sitnicama lakse sa pitam nego da trosim moje dragoceno vreme za koje mogu da se uhakujem u NASA-u npr
E super kad ste tu, organizovaćemo h2h ako bude dovoljno ljudi, tipa 10-12, ne više, koji su inače aktivni do kraja sezone (opravdano je jbg ako nekoga ubije voz ili brod da ne završi)
Za sad računam ovako:
Pseto
Stevan
Mlatoni
Mitke
Miša23
Lečki
M. Morel
Duka
Ja
9 za sad. Možemo i nas devetorica da igramo h2h jer kapiram da će svi s liste igrati do kraja jer su redovno i terali do kraja, a može da se prijavi još neko (1-3 maks.) pa da razmotrimo ko je dovoljno pouzdan da će da igra do kraja, da nam ne usere ligu jbg.
Edit: Ovima s liste je poslat kod
SAMO AKTIVNI, PASIVNI STOP, IMAMO DOSTA PASIVNIH xd
Dionisio je sig pouzdan, dobro mozda je odustao od EP, PL fantazija, i nije hteo ABBA ligu jer je znao da ce odustati posle prvog kola, ali sad nece sig (sig).... xD
haha a lazes picko da nemas de koloa xd
Aha, ok onda nista. Ne, ja sam haker bas veliki hakujem pentagon i to i da je neki veci problem ja bih to resio, naravno, ovako sa ovim sitnicama lakse sa pitam nego da trosim moje dragoceno vreme za koje mogu da se uhakujem u NASA-u npr
Somi to mi je drugi tim vidis da pise tri promila a ne dva
Au ala sam propustio mnogo haha ajde šaljite šifru u pvt ako ima još mesta
ја сам мислио да си умро, изијем је неки воз помињао али нисам баш сигуран сад
VAISTINU VASKRSO!!
Zaradio sam 10 iljada evra, nije ni pocelo, molim lepo
E super kad ste tu, organizovaćemo h2h ako bude dovoljno ljudi, tipa 10-12, ne više, koji su inače aktivni do kraja sezone (opravdano je jbg ako nekoga ubije voz ili brod da ne završi)
Za sad računam ovako:
Pseto
Stevan
Mlatoni
Mitke
Miša23
Lečki
M. Morel
Duka
Ja
9 za sad. Možemo i nas devetorica da igramo h2h jer kapiram da će svi s liste igrati do kraja jer su redovno i terali do kraja, a može da se prijavi još neko (1-3 maks.) pa da razmotrimo ko je dovoljno pouzdan da će da igra do kraja, da nam ne usere ligu jbg.
Edit: Ovima s liste je poslat kod
SAMO AKTIVNI, PASIVNI STOP, IMAMO DOSTA PASIVNIH xd
Moze li prijava?
Prijavljujem se! Saljite mi sifru
Nego, nekim slucajem imam dva tima. Kad bih usao u ligu, ucestvovao bi samo jedan?
Pa sam odabereš koji ćeš da ubacuješ u ligu. Ako se zajebeš, cimaj mlatonija da izbaci nepoželjan, mada možeš i sam kad uđeš u ligu.
Upisi me coa1000g na listu za h2h zlopamtilo znao sam
Samo sam hteo da proverim moze li da se izbaci, tj da mi samo jedan bude u lizi. Cekajuci sifru
Pa kako čekajući šifru poslao sam ti na pvt ima pola sata
Ok, dionisijo deseti član jer je relativno pouzdan da će da izgura do kraja, u vr' glave ima mesta za još dvojicu, a možda zatvorimo i sa 10 učesnika.
Ti sigurno zickas 50 dinara za sifru ljigavi.
Dionisio je sig pouzdan, dobro mozda je odustao od EP, PL fantazija, i nije hteo ABBA ligu jer je znao da ce odustati posle prvog kola, ali sad nece sig (sig).... xD
Ozb, ovo igram lepo
Do kad je otvoreno ovo? Samo da pogledam nesto xd
Јесте ли саставили браћо?