Euroleague Fantasy Challenge 2017/18

1. Нека брт, навикао сам већ.

2. Pa ja sam vec napisao da me ti jebes, jer Zivojin znaci Zivot, a ti si Zivojin kapiras xD

3. Da li je iko upućen postoji li plejof u ovom h2h na sajtu ili bi to eventualno morali sami da organizujemo?

I sad mi treba savet, ako nas je 11, da li da igramo samo dok je regularan deo, tj. ovih 30 kola, po principu 3 kruga gde jedan pauzira po kolu, bez plejofa, ili nešto drugačije sa plejofom (koji mislim da bi sami morali da organizujemo, a malo nas je tako da jedino mogu prva četvorica da se izdvoje za to, a i bedan je taj PO, mislim da je bolje samo regularan deo za h2h.

4. Jeste morali opet da se registrujete? Ne uspevam nikako da se registrujem.

5. Ја нисам. Мада, чачкали су они нешто на сајту, можда је до тога.

6. Видјећемо Цоа шта и како даље.

7. Pa moraš da se registruješ opet, tj. ne važi ono iz ranijih godina.

8. Ja bih H2H da igramo samo kad je regularan deo, a mi da imamo F4. Kad bi nas bilo 12 za H2H mogli bismo ovako:

- 2 kruga svako sa svakim (to je 22 kola), posle toga F4
    - ostaje taman 8 kola od regularnog dela za naš F4 gde su polufinala na 2 dobijene (max 3) i finale na 3 dobijene (max 5 utakmica)

9. Sem ako se nisi već registrovao za ovu godinu pa onda imaš probleme, u tom slučaju kontaktiraj podršku, jebemliga.

10. Pa nije ni to loše, mlatoni.

To mi je čak i bolje od trokružnog sistema, kako hoćete. Mada to možemo da rešimo u hodu, ali bolje je pre početka jbg.
    Može zapravo, pod uslovom da nađemo 12. aktivnog igrača do sutra, igraćemo tako.

Jesu li te prihvatili u h2h na mvp-u i ima li mesta još? :)

11. Moramo da definišemo pre početka da znamo kako da tempiramo formu xD

Na čekanju sam, prvo hoće da vide jel će da igraju ovi od prošle godine, ja upadam ako fali igrača

12. Meni svejedno, moj tim i ja smo uvek u top formi opaaa

E mlatoni, mlatoni...ovde imas a licencu a tamo cekas otpatke neke pa bolje prvi u selu nego zadnji u gradu ccc

13. Mislio sam da može sa starim nalogom, hvala.

14. Tako i fender kaže, ali jbg kad ga niko ne sluša pa sve paraćinke i ćupričanke odoše u beograd xd

15. Nikolas je 12. igrač H2H lige, to je to, zatvorena za dalje, igra se sistem koji je mlatoni naveo gore iznad.

16. 9 већ у лизи + Анархист, Стец и Николас?

17. Pa da, mada meni se čini da je anarhist bio u ligi, ako je odustao onda jebajga

18. Poslusao sam vase savete o povredjenim igracima, ako ste lagali nek vam je na cast.

Prezentacija novog silnog tima!!!

https://s1.postimg.org/2sxy316w7j/Screenshot_2017-10-11-17-44-55.png

P.s Ako vam bude falio igrac za tu ligu sto igrate, tj da budete na broju, ubacite mene. Ne znam o cemu se radi al cu igrati do kraja.

19. Има још 15 екипа поред Звезде у такмичењу.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.