Euroleague Fantasy Challenge 2017/18

1. Pošaljite mi šifru za h2h

2. Tu sam, fali nam jos 1 kako vidim....nego jel ima aplikacija? ja skidao, al samo mi onu proslogodisnju izbacivalo koja ne vazi za ovaj novi format

3. Kako cu bre bez dekoloa jebemti

4. Pa nikako ps xd

Nikolas je 12. igrač, reče mi da će igrati, sad jbg ako nas izjebe, al' kapiram da će upasti na vreme.

A za aplikaciju ne bih znao, ni tu prošlu nisam koristio.

5. A realno brt gledam sada i dobar mi je tim skroz al kad nema dekoloa to je ko da jebes sa kurtonom otprilike ostr

6. Ha-ha-ha.

Ne znam, ja ću sutra da prčkam dalje, prčkao bih i sad nego nisam kući, sad nisam zadovoljan nikako timom, više nemam ni onu trojicu - četvoricu sigurnih, spao sam na dvojicu, od kojih je jedan dekolo xd

7. A ako se odreknem dekoloa onda imam vrlo dobar tim al' jbg to mi uz ovu kapitensku opciju može uterati baš solidan kurac

8. dončić mi je must have dok nema ljulja više od de koloa

9. Ја сам направио тим и дивим се већ три дана какву сам екипу окупио. Да ми је ово видјети у Звезди, па мислим да бих свиснуо од среће.

10. Meni 0.58m ostalo neiskorišćeno, sve me nešto vuče na ove jeftinije

11. Šta je sa Hanikatom, povredjen? I zašto ne stoje krstići jebeni kod povredjenih igrača, govno od fantazija

12. Ја сам скоро ол ин ишао. Остало ми 10 000 да частим крупијеа.

13. Strasno bre, sa el fantazijem ne mogu da se sastavim otkako su smanjili na 16 klubova. Puna je liga potencijalnih drkaca kurca dok ne pocne plejof, vazni igraci iz losijih ekipa bice dobro cuvani, retki su oni protiv kojih nema odbrane kakav je bio copavi, bre dolazim u situaciju da moram ozbiljno da razmotrim leona radosevica za prvu petorku. Prosle godine sam nesto i sastavio, a sad promenom formata i cena dodatno mi se sve zgovnalo, izabro dvojicu sigurnih, i onda 3 sata prekopavam ceo fantazi da nadjem nesto jeftinije a da je ok za tu cenu, pritom ona prva dvojica koje sam uzo nisu ni bili skupi.

14. Ja sastavio jeftiniju ekipu i sad sve stumbao da ubacim dekoloa i sad ne valja kurcu nista haha

Riki Ledo, zapamtite ovo ime i prezime

15. Kako bre sad i hanikat povredjen jedva sam nasao zamenu za biaboaobau

16. ne znam dal je povredjen, ali vidim da nije igrao od pocetka sezone u rusiji

17. Чека те одговор.

18. хвала.

колико не могу да се оријентишем са овим ценама, немам осећај где почиње скупо, где јефино, шта је осредње

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.