Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
0,8-1 средина
Имаш пвт
E, da vam nesto kazem: sastavio sam brutalnu timcinu punu jebaca iz senke i otkinucu opaa
Jbt mogao bih bukvalno satima da gledam u svoj tim, toliko je brutalan
Ja sam jedva napravio nesto cime sam zadovoljan, ali nisam gledo povrede i to... Gde gledate to?
Nema nigde, po vestima trazi ili na stranicama klubova. Slepci nisu mogli krstice da stave i listu sa kretanjem indeksa tj cene. I sta koji kurac utiliti i jebanje ala, prosli bio bolji neuporedivo
Braun iz Efesa neće igrati bar mesec - mesec i po dana, uzimajte broka motuma jbg xd
I ŠTIMCA!!
E da, efes potpisao doelmana danas, baš fin igrač kad je zdrav, lepo pojačanje.
Himki ce biti brutalan ove sezone, dosta dobrih pojacanja su doveli.
https://www.basketstories.net/starting_prices.php#point_guards
Evo možda ste na ovo više navikli
Слажем се за Химки. Нешто слично би могло и са Макабијем бити ове сезоне, брза су екипа са доста добрих појединаца. Требало би Спахија да их фино сложи ове године.
Иначе, нису хтјели ови из Ел фантазија намјерно да ставе крстиће како би такмичење било неизвјесније и занимљивије, као и да оправдају улогу измјена у фантазију.
Dobro, ima smisla. Al sto ne racunaju potencijalni rast i pad cene ne mogu da im oprostim...
E znate sta me bas jako zanima, da li ce da indeks 0 u slucaju ne igranja uticati na promenu cene kao u budjavom aba fantaziju ili kao i ranije nece uticati? Ajde mitke uzdam se u tebe
I sta bi na kraju sa hanikatom, je l povrdedjen ili ne? Je l iskopao to neko
Ne pise nigde da nece igrati pa cak ni da je upitan, ja ga ostavljam
<3 Не мијења се цијена ако играч не игра.
Ханикат плете кикице на глави, биће спреман од 13. кола евролиге.
http://bckhimki.ru/files/players/2017/02_343.png
E fala brt, veoma bitna stavka u slucaju da odmara neko ode sve u kurac
Dobro je, ionako nemam hanikata haha
Coa kosovar(ne ja) nek se javi u pvt sa skrinsotom tima da ga ne jebem lose xd
Evo šta je vrhunski fantazi igrač, usrao se i pre početka, pa ne, najbolje da ja sad istupim iz lige i gotovo xd
Evo sad će (trenutni) spisak brt
Ко жели инђури рипорт у ПВТ нека напише/копира испод ДАМИТКЕ.
Pa trenutni, da, nisam ni ja zavrsio tumbanje jos xd
ДАМИТКЕ