Napravili su fantazi za debile, jebes ti to kad u prvom kolu kupis 7/8 onih sto su bili preko sto u starom obliku cena, pa vidis da je tilmo prvi sve ti jasno bude
Skoro 250 je najbolji rezultat kola, nisu verovatno još ažurirali kad si ti gledao. Zar ne može negde da se vidi tabela po zemljama kao u onom starom fantaziju? Vidim ima pun kurac naših u vrhu. Što se rezultata tiče, standardno - moglo je i bolje i lošije, tek je prvo kolo, ima vremena za sve da se sustižemo. A da je sranje u odnosu na prošli fantazi - jeste.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Ajde singltone jos dva ljubi te brat (njega sam izbacio u onom tumbanju pred lock)
koliko sme izmena da se vrsi po kolu da ne udem u minus, mrzi me da citam, sabijam vas ovako na suvo grubo i bez predigre
Nema minusa, kad spucas sve ne da ti vise izmena DECKO NIJE TI OVO PL FANTAZI
3
Јебени Панатинаикос, кад је њима Папас најбољи играч...
Изу ми Синглтон 220 000 € онако, ко добар дан...
Pa samo ti bacaj pare posle ja sendvice da ti saljem
Nek neko javi treneru da mu je serafan na klupi 20 minuta vec
Edit: hvala ko god da mu je javio xd
looool znaci samo ce mi se kasti koliko moze, 0k
Не сери да имаш Серафима у екипи?
Izvadio singltona ubacio serafana. Jbg tomic copav
Имамо потез кола онда.
Ne svidja mi se ovaj fantazi
Napravili su fantazi za debile, jebes ti to kad u prvom kolu kupis 7/8 onih sto su bili preko sto u starom obliku cena, pa vidis da je tilmo prvi sve ti jasno bude
pusxi ga
Dobar serafan, bas mi je popravio status fino. Promenicu boldena idiota samo
Ја ћу Синглтона сигурно, можда још Андерсона и Махмутоглуа за неког мало бољег и једнох без слике.
говно фантази
KAKVA JE PRASINA IZA MENE COA HAHAHAHA
218 најбољи резултат кола.
Skoro 250 je najbolji rezultat kola, nisu verovatno još ažurirali kad si ti gledao. Zar ne može negde da se vidi tabela po zemljama kao u onom starom fantaziju? Vidim ima pun kurac naših u vrhu. Što se rezultata tiče, standardno - moglo je i bolje i lošije, tek je prvo kolo, ima vremena za sve da se sustižemo. A da je sranje u odnosu na prošli fantazi - jeste.
Koliko bi Stec imao da nije odradio Dukkin scenario? I greota za ovu H2H ligu
https://image.prntscr.com/image/YdtJDF9RSEGvko_15K0KAQ.png