Euroleague Fantasy Challenge 2017/18

1. Ajde singltone jos dva ljubi te brat (njega sam izbacio u onom tumbanju pred lock)

2. koliko sme izmena da se vrsi po kolu da ne udem u minus, mrzi me da citam, sabijam vas ovako na suvo grubo i bez predigre

3. Nema minusa, kad spucas sve ne da ti vise izmena DECKO NIJE TI OVO PL FANTAZI

4. Јебени Панатинаикос, кад је њима Папас најбољи играч...

Изу ми Синглтон 220 000 € онако, ко добар дан...

5. Pa samo ti bacaj pare posle ja sendvice da ti saljem

6. Nek neko javi treneru da mu je serafan na klupi 20 minuta vec
    Edit: hvala ko god da mu je javio xd

7. Nema minusa, kad spucas sve ne da ti vise izmena DECKO NIJE TI OVO PL FANTAZI

looool znaci samo ce mi se kasti koliko moze, 0k

8. Не сери да имаш Серафима у екипи?

9. Izvadio singltona ubacio serafana. Jbg tomic copav

10. Имамо потез кола онда.

11. Ne svidja mi se ovaj fantazi

12. Napravili su fantazi za debile, jebes ti to kad u prvom kolu kupis 7/8 onih sto su bili preko sto u starom obliku cena, pa vidis da je tilmo prvi sve ti jasno bude

13. Dobar serafan, bas mi je popravio status fino. Promenicu boldena idiota samo

14. Ја ћу Синглтона сигурно, можда још Андерсона и Махмутоглуа за неког мало бољег и једнох без слике.

15. KAKVA JE PRASINA IZA MENE COA HAHAHAHA

16. 218 најбољи резултат кола.

17. Skoro 250 je najbolji rezultat kola, nisu verovatno još ažurirali kad si ti gledao. Zar ne može negde da se vidi tabela po zemljama kao u onom starom fantaziju? Vidim ima pun kurac naših u vrhu. Što se rezultata tiče, standardno - moglo je i bolje i lošije, tek je prvo kolo, ima vremena za sve da se sustižemo. A da je sranje u odnosu na prošli fantazi - jeste.

Koliko bi Stec imao da nije odradio Dukkin scenario? I greota za ovu H2H ligu
    https://image.prntscr.com/image/YdtJDF9RSEGvko_15K0KAQ.png

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.