Euroleague Fantasy Challenge 2017/18

1. Sledjećega četvrtka.

2. Super, ima vremena. Pošalji mi šifru i ime lige dimam.

3. Како напредује састављање?

4. Ja sastavio jos onaj dan za nekih 3min. Necu sad da drkam nista, i ne ulazim, jer postoji ogromna sansa da popizdim posle zbog toga sto sam promenio

5. Nema ništa dok ne odigraju danas svoje valensija, bamberg, a prvenstveno efes, oly-pao, žalgiris koji imaju ozbiljnije utakmice... Doduše nisam još pogledao statistiku ostalih španaca, ako su već završili, pa himki sutra. E onda će se valjda sklepati nešto.

6. Jedna od većih dilema mi je jankunas i njegova uloga ove sezone, doveli su vajta iz zenita i još nekog crnju čini mi se isto za PF, pa ako ograniče jankunasa na ispod 20 minuta onda jbg, a vajt je bio solidan u zenitu čini mi se.

S druge strane, jankunas odmarao celo leto, plus je praktično jedini nosilac iz prošle sezone, mogao bi mnogo sad, ali jebemliga

Zato i čekam last minute

7. Немаш шта да попиздиш, уђеш сад у тим и чачкаш шта хоћеш, и ако не будеш задовољан, само изађеш и опет ћеш имати онај првобитни тим, без обзира шта си чачкао. Уколико ти се свиди промјена, кликнеш на сејв и тек онда ти запамти тај састав.

Танка Уникаха, ја их гледао данас мало, одбрана им је ко швајцарски сир. Најгора шпанска екипа у ЕЛ сиг (сиг).

8. И ја сам мјеркао Јанкунаса, мислим да ће нас убити јер ми имамо мало бољу одбрану од Уникахе.

9. Ко је Милош ++ић и зашто има 2 тима у класик лизи?

10. Jagodar sig, to je to leskovačko ciganjsko prezime

11. Nisi me skapirao mitke, uvek tako napravim tim pa onda e aj da pogledam samo ovo i probam samo ono i userem sve i onda prvo kolo ode 50 kredita i posle jurim kredite i tako

12. Ко зна, можда баш овај пут буде другачије, Пс.

13. Иначе, грчки дерби вечерас у 18.30, чини ми се на арени има пренос.

14. Nisam ja taj dupli, napravicu tim veceras vrv

15. Hahah nisi ti slepče neee, Mi#os I#ić nijesi ti u klasik lizi.

16. Zasto se ova grcka tekma igra bez publike?

17. Можда су у купу правили срања, па суспензија сад за ову текму.

18. Prosle sezone bio prekinut derbi

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.