Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Sledjećega četvrtka.
Super, ima vremena. Pošalji mi šifru i ime lige dimam.
Poslao
Како напредује састављање?
Ja sastavio jos onaj dan za nekih 3min. Necu sad da drkam nista, i ne ulazim, jer postoji ogromna sansa da popizdim posle zbog toga sto sam promenio
Nema ništa dok ne odigraju danas svoje valensija, bamberg, a prvenstveno efes, oly-pao, žalgiris koji imaju ozbiljnije utakmice... Doduše nisam još pogledao statistiku ostalih španaca, ako su već završili, pa himki sutra. E onda će se valjda sklepati nešto.
Jedna od većih dilema mi je jankunas i njegova uloga ove sezone, doveli su vajta iz zenita i još nekog crnju čini mi se isto za PF, pa ako ograniče jankunasa na ispod 20 minuta onda jbg, a vajt je bio solidan u zenitu čini mi se.
S druge strane, jankunas odmarao celo leto, plus je praktično jedini nosilac iz prošle sezone, mogao bi mnogo sad, ali jebemliga
Zato i čekam last minute
Немаш шта да попиздиш, уђеш сад у тим и чачкаш шта хоћеш, и ако не будеш задовољан, само изађеш и опет ћеш имати онај првобитни тим, без обзира шта си чачкао. Уколико ти се свиди промјена, кликнеш на сејв и тек онда ти запамти тај састав.
Танка Уникаха, ја их гледао данас мало, одбрана им је ко швајцарски сир. Најгора шпанска екипа у ЕЛ сиг (сиг).
И ја сам мјеркао Јанкунаса, мислим да ће нас убити јер ми имамо мало бољу одбрану од Уникахе.
Ко је Милош ++ић и зашто има 2 тима у класик лизи?
Jagodar sig, to je to leskovačko ciganjsko prezime
Nisi me skapirao mitke, uvek tako napravim tim pa onda e aj da pogledam samo ovo i probam samo ono i userem sve i onda prvo kolo ode 50 kredita i posle jurim kredite i tako
Ко зна, можда баш овај пут буде другачије, Пс.
Иначе, грчки дерби вечерас у 18.30, чини ми се на арени има пренос.
Nisam ja taj dupli, napravicu tim veceras vrv
Hahah nisi ti slepče neee, Mi#os I#ić nijesi ti u klasik lizi.
Salim se.
Zasto se ova grcka tekma igra bez publike?
Можда су у купу правили срања, па суспензија сад за ову текму.
Prosle sezone bio prekinut derbi