Euroleague Fantasy Challenge 2017/18

1. Ako Miloš Ivić ne izbaci jedan tim do početka, posle prvog kola bolji tim će biti izbačen

2. Ako ostavi dva izbacite mu oba sta kurac ovaj ili onaj

3. ево једну информацију да вам пренесем, штимац је данас имао 24 поена и 11 скокова за 30 минута на паркету, ахахах, па ви видите кога бирате за центра јбг

4. Pa stimca sigurno ne xd

5. па не знам баш батке

још интересантних информација, лука митровић је био најбољи данас у бамбергу са индексом 20, 16 поена, ма дај бре какве су ово мађије ко ми подмеће ове статистике лажне

јанкунас се распао ових дана скроз

едит: милутинов набио синглтоновој мајци, судећи по статистици убио га је под кошем, индекс 16 наспрам 5 синглтона, па лол

а калатес умало трипл дабл, 14 поена, 8 скокова, 7 асистенција, а утакмица на 140 поена, немам благе речи.

6. Ko ima jankunasa ja imam hahaha

Pa mitrovic je poprilicno skup ako se dobro secam, njega ne bih stavio u tim makar mi igrao seslija

7. па 0.8 милиона, то ти је отприлике 40 кредита по оном старом систему, и није толико скуп с обзиром да тамо више није мели и да је прва четворка јбг јер од милера нема курца

8. jao ne lupaj gluposti mitrović je polivalentan igrač, on i na pet igra prelagano xd

mislim igrao je, e sad što to nije ličilo ni na kurac jbg sad, možda samo nabija razne getingene i osnabrikove, šta znam, puštaju ga tamo da se iživljava, skontali da je retardiran pa kao neka ga, dobar momak xd

9. Pa da opravdaju sto su ga doveli moraju da ga puste da nabije neke idiote xd

10. kontam da svi imate šveda, de koloa i ročestija xd

11. sad cu da dokazem da neko ko ne poznaje kosarku ni 5% kao thilmo moze biti dostojan protivnik svima vama ovdi

12. Ja samo sveda xd

13. 12 miliona polusezona xd

14. oko 1m je ročesti, ne znam tačno koliko, ali ono 0.1 gore-dole

15. dajte sifru

pizaro je

kontate kao tilmov kortes, ok dosta sale sifru dajte mi

16. Ја имам опасну дилему на плеју, остале позиције сам поприлично сигуран шта и како.

Шведу дугујем мјесто зато што ме испоштовао брт на ЕП. Остали морају да заслуже.

17. ne znam šta da radim sa zamenama, da li da stavim 4 nubine ili 2 nubine i da nadjem dva kešelja negde