skauze, ovi što ti bleje na klupi ti donose poene samo u slučaju da ne igra neko iz osmorke, ne znam da li si to imao u vidu. Ako jesi, onda se izvinjavam xd
nisam to imao u vidu dobri covece, mislio sam da svi donose bodove a zapravo vidis nisam razmisljao zasto postoji onda BENCH ako svi donose bodove, logika, da da
stavio sam na kraju markovića umesto šveda, jer himki ima i dženkinsa i andersona na dvojci, pa se možda šved neće forsirati na početku, mada on može i keca igrati, jer barcokas voli baš dosta da rotira hm hm evroligo nedostajala si mi
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Ја сам узео 2-2 па ћемо видјети. Надам се да нисам улудо бацио милионче на замјене.
Meni su trojica neki od 0,4-0,6 a jedan je sajbir
https://i.imgur.com/mDBmxt8.jpg
jer bez Stimtza ne valja
solidan 55 poena prosek tim
Meni nisu bili ovako na terenu jel isti fantazi igramo?
---------....-----
sta ne valja, osim stimca on igrati mora
skauze, ovi što ti bleje na klupi ti donose poene samo u slučaju da ne igra neko iz osmorke, ne znam da li si to imao u vidu. Ako jesi, onda se izvinjavam xd
auh koliko ne bih voleo da mi je ovo tim xd
kako ti bre ps nisu po terenu raspoređeni šta pričaš bre brt?
sem ako ne trpaš skauzera onda ok ispao sam ja
Ne brt stvarno bili poredjani samo u listi kao na ostalim fantazijima. Sad cu da udjem da vidim jbg mozda je apgrejd
nisam to imao u vidu dobri covece, mislio sam da svi donose bodove a zapravo vidis nisam razmisljao zasto postoji onda BENCH ako svi donose bodove, logika, da da
Брате, имаш правила у првом посту, све сам вам спремио, само да прочитате, јебем ли вам сунце лијено!
Требало је неки клип на јућубу да приредим...
Sad kad udjem ima da SAMO NESTO POGLEDAM i pojebem sve sig(sig)
Ali sinan guler kapiten hahaha
Brt meni stvarno i dalje stoje kao u listi zasto sam diskriminisan?
Guler na ep plesao izmedju 1 i 4 indeksa xd
dovoljni su mi carevi postovi mitke, sad cu da citam jos pravila, znam ja sve nego..
stavio sam na kraju markovića umesto šveda, jer himki ima i dženkinsa i andersona na dvojci, pa se možda šved neće forsirati na početku, mada on može i keca igrati, jer barcokas voli baš dosta da rotira hm hm evroligo nedostajala si mi
Evo ovaj drugi tim sto nije ovde u ligi, vidite kako meni bleje sto se niko ne pozabavi mojim problemom?
https://i.imgur.com/iMrdUhf.png
Tako je sa telefona, onako je na kompu